SauDoV parašė:
Na va ir mes jau po pasimatymo! Laukiamės dukrytes![]()
Taip nustebau! Nuo pat pirmos nėštumo dienos buvau įsitikinus kad turesim sūnų, be…
Sveikinu, gera naujiena ;)
SauDoV parašė:
Na va ir mes jau po pasimatymo! Laukiamės dukrytes![]()
Taip nustebau! Nuo pat pirmos nėštumo dienos buvau įsitikinus kad turesim sūnų, be…
Sveikinu, gera naujiena ;)
kotusiukas parašė:
Ar jūs jau visiems artimiesiems pasakėt kad laukiates? Mes dar vis kažko bijom, man 13+2 dienos.
Taip, jau visiems ir artimiesiems ir darbe, norejosi pasidziaugti su visais
kai jau suzinojom, kad leliukas gerai vystosi,tai pan 11sav buvo ir papasakojom
Kristin_ parašė:
As irgi labai noreciau kuo ilgiau, bet jus galvojate pilvukas kuo toliau tuo labiau neprades dideti? Ir gebesite slapukauti iki 20 sav:)? Juk 20 jau visa puse...man…
Na, su pirmu pasakiau po 20 sav, tai nieks iki tol nesuprato
pas mus yra darbiniai rubai i kuriuos galima neblogai susisluoksniuot
na, ir aisku, as ne is lieknuju...
Gabriellėėė parašė:
pagaliau ir man leido pamatyt!!! Jausmas nenusakomas?? Vartes i visas puses viksriukas, sunku nufotografuot buvo?
Sveikinu!!
Gabriellėėė parašė:
pagaliau ir man leido pamatyt!!! Jausmas nenusakomas?? Vartes i visas puses viksriukas, sunku nufotografuot buvo?
Sveikinu
kotusiukas parašė:
Ar jūs jau visiems artimiesiems pasakėt kad laukiates? Mes dar vis kažko bijom, man 13+2 dienos.
As pasakiau savo mamai ir gailiuosi nes labai neigiamai suregavo i antra leliuka o paskui ir mociute apsireiske ten tai isvis prikalbejo ziauriu dalyku kuriu nestukei geriau nesiklausyti...
buvau tokioi depresijoje visa savaite kad net galvojau kreiptis istiesu i neplanuotanestuma.lt zinau kad ten suteikia psichologines pagalbos nes po ju zodziu tiesiog isvis nieko nebenorejau buvau emociskai ju paveikta
dabar kai nutraukiau visus rysius su jom atsigaunu ir po biski imu dziaugtis kad nesioju maza butybe savyje
Gabriellėėė parašė:
Sveikinimai pamačius mažuliuką. Gal jau matė lytį?
Kaip matau truputėli didesni 10,7??
Mes taip pat šiandiena einame pasimatyti su mažulyte.
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai