Yvette parašė:
https://new.vinted.lt/enfants/bottines/631394784-batukai
Taip, šiuos ir radau, dėl vienų jau parašiai, laukiu išmatavimų 🙂
Yvette parašė:
https://new.vinted.lt/enfants/bottines/631394784-batukai
Kisulita parašė:
Deja, parašė, kad 24 dydžio batukai net 15 cm. vidpadis nėra, bus maži maniškiui, bent 15,5 reiktų 🙁
Man šiandien nesėkminga diena... Buvau užsakiusi mažyliui antklodytę pasiųti, nes viena narė iš MM pardavė lopšį su patalynės komplektais bet be antklodės. Tai žodžiu, kadangi buvo jau patalynės komplektai, tai pagal tuos išmatavimis ir užsakiau antklodę, ir ką, atvažiavo per maža 🤯 Siuva 60×70, bet sakė, kad pasius 65×77, kokios man reikia ir atvžiavo vis tiek 60×70 🤯 Ir blogiausia, kad pastebėjau tik šiandien, kai jau ir iškalbiau ją, išdžiovinau, išpurčiau visą, išlyginau, galvoju įvilksiu į užvalkalą ir bac, užvalkalas gerokai per didelis, pamatuoju antklodę ir nu blyn, kai susinervinau 😡 Ir taip sunkios dienos, o dar čia likus savaitei iki gimdymo tokios nesąmonės ir ką dabar daryti, grąžinti negaliu, nes jau išpakuota, išskalbta, o ir jau vyresnėliui atidaviau pagalvytę iš komplekto žaisti 🤬 Galvoju gal užlentki paklodės galus ir ranka apsiųti kiek per daug, bet vėlgi darbas papildomas, juk užsakinėjau pagal užsakymą, kad to išvengti 😣
Kisulita parašė:
Deja, parašė, kad 24 dydžio batukai net 15 cm. vidpadis nėra, bus maži maniškiui, bent 15,5 reiktų 🙁
O kokio ilgio jusiskio pedute? Maniskio jau beveik 16cm!!!🤯 Zieminiai tai tik 26 dydzio tinka😬
naminukas32 parašė:
O kokio ilgio jusiskio pedute? Maniskio jau beveik 16cm!!!🤯 Zieminiai tai tik 26 dydzio tinka😬
Tai maniškio maža, šiek tiek virš 14 cm. 😄
Kisulita parašė:
Na tai 25 dydžio ieškok 👍
Yvette parašė:
Na tai 25 dydžio ieškok 👍
Ieškosim, iki žiemos dar laiko yra, gal kas įkris gero 🤗
vivaska parašė:
Mamos, help! Gal kas žinot kokį gerą triratuką, kad pati galėtų važiuot, lengvai mintųsi pedalai. Seneliai mano pupai padovanotų, tik klausia, kokio norim 😃…
Mes toki turim, bet jis dar nenori minti, nori, kad stumtume 🤦♀️😁

10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai