Kisulita parašė:
Čia ji bendrauja privačioje temoje? 🙂 Parašiau jai žinutę 🤗
Privačioje ir mes kaunietės asmeniškai bendraujam, jei neatrašys paprašysiu kad pamatuotų 👍
Kisulita parašė:
Privačioje ir mes kaunietės asmeniškai bendraujam, jei neatrašys paprašysiu kad pamatuotų 👍
Kisulita parašė:
O kam jums Reima kombinezonas reikalingas, jeigu jau vakar didriksons duved nupirkot? 🤔
Typota parašė:
O kam jums Reima kombinezonas reikalingas, jeigu jau vakar didriksons duved nupirkot? 🤔
Didriksons Duved žieminis, o dabar rudeniui noriu Reima nužiūrėjau 🙂 Juk Duved žieminis, ane? 🙈
Yvette parašė:
Kol kas dar nesulaukiu atsakymo 🙂 Gal ryt parašys 🙂
Kisulita parašė:
Didriksons Duved žieminis, o dabar rudeniui noriu Reima nužiūrėjau 🙂 Juk Duved žieminis, ane? 🙈
O nuo lietaus nieko neturit?
pernai tai moviau nuo lietaus kombį, su plonu pamušalu, o kai atvėso iki kokių +5, tai jau didriksons duved maudavau. Jis kvėpuojantis ir jame nesukaisdavo. Jokio tarpinio varianto neturėjau 🤔
Šiemet taip pat turim ploną, viduje su plonu pamušalu nuo lietaus iš MM už 7e, o paskui jau žieminį mausiu 🙂 turiu kažkokį seną modelį didriksons už 8e pirktą, bet jis dabar pats tas dydis, jau net vieną kartą buvau apmovusi kai nuo lietaus kombis tebebuvo šlapias po skalbimo, ir lauke buvo vos +7 ir didelis vėjas. Ir kai šį didriksons išaugs, mausiu tą žieminį Norheim nes jis apie 5-7cm ilgesnis 🙂

Typota parašė:
O nuo lietaus nieko neturit?pernai tai moviau nuo lietaus kombį, su plonu pamušalu, o kai atvėso iki kokių +5, tai jau didriksons duved maudavau. Jis kvėpuojant…
Aš irgi, dabar kai toks drėgnas ir vėsus oras papuola, dedu Reflex lietaus kombį, jis viduj su flysiuku tik. O šiaip jei šilčiau ar su mašina kur lekiam, tai striukytę. O po to šoksim tiesiai į žieminį kombį.
vivaska parašė:
Aš irgi, dabar kai toks drėgnas ir vėsus oras papuola, dedu Reflex lietaus kombį, jis viduj su flysiuku tik. O šiaip jei šilčiau ar su mašina kur lekiam, tai striuk…
Mūsų tas rožinis lietaus yra regatta firmos ir taip pat ties nugara plonas flysiukas, o ties rankomis ir kojomis plonas pamušaliukas. Jokio pašiltinimo, tik striukinė medžiaga ir tas pamušaliukas 🙂
Mes pernai irgi jeigu kur važiuodavom su auto ar šiaip šiltas oras, tai striukytę maudavom. O po kiemą lakstyti, einant pasivaikščioti ar šiaip esant šaltesniam orui, maudavom kombį 🙂
Typota parašė:
O nuo lietaus nieko neturit?pernai tai moviau nuo lietaus kombį, su plonu pamušalu, o kai atvėso iki kokių +5, tai jau didriksons duved maudavau. Jis kvėpuojant…
Kad mes nieko rudeniui neturim rengtis 🙈 Kai tiek reikalų, tai nieko nespėju supirkti vaikui 🙁 Tai kai šalčiau, rengiu ilgarankovę palaidinę, romperį ir vasarinę striukytę, bet vėsoka man atrodo jam 😬 Tai galvoju vientisas neperpučiamas kombinzonas iki šalčių bus super, greit įvilksiu ir į lauką, nes dabar kol apsirengiam visus tuos sluoksnius, tai ilgai užtrunkam 😄
Buvau nupirkusi Treksta batukus žiemai, gaila per mažas dydis, rašė parduotubėje, kad vidpadis 15 cm., o net netilpo koja normaliai, pamatuoju vidpadį, 14 cm. 🤷♀️ Tai net parduotuvėse normaliai nenurodo vidpadžio ilgio, tai teko grąžinti ir vėl žieminių batų paieškose esu 🤦♀️
Kisulita parašė:
Kad mes nieko rudeniui neturim rengtis 🙈 Kai tiek reikalų, tai nieko nespėju supirkti vaikui 🙁 Tai kai šalčiau, rengiu ilgarankovę palaidinę, romperį ir vasarinę st…
Panasiai ir mes. Faktiskai tik siandien pastebejau, kas neturim normaliu rudeniniu rubu. Su plona striukyte jau per salta, istraukiau atiduota storesne, bet ziuriu, kad jau tik tik, storesnis koks megztukas ir jau vaikuj butu nepatogu, o ir kelniu neturim normaliu, tik timpos, pedkelniu visai neturim ir nenesiojam, o kur isivaizdavau, kad vaikscios tokiu oru su pasiltintom kelnem, tai pasirodo, kad dideles jos ir smunka belenkaip. Tai dabar irgi galvoju kazkokio paieskot kombio rudeninio, kurio visai pirkt neplanavau siais metais 🤷
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai