vilija.c parašė:
Kaip jums su wc reikalai? Aš dažniau pradėjau eiti...
As irgi labai daznai einu.
vilija.c parašė:
Kaip jums su wc reikalai? Aš dažniau pradėjau eiti...
As irgi labai daznai einu.
.Eva. parašė:
mano nedalyvaus si karta, nes su pirmuoju kazkas tures buti tas dienas, o be to planinis cp, tai nera i ka ir ziureti, vistiek i operacine neileis. pirma karta vazi…
O kodel planinis bus? As svarstau apie planini nes pirmagimis gime beveik 5kg, nors prognozavo tik 3.5kg. O yra tendencija kad antras vaikas dar didesnis gimsta, gimdziau pati bet 19val, neatsidarinejo kaklelis, dingo saremiai, plete ten su rankomis, alpau is skausmo ne syki.... buvo pragaras... o ir pavojinga. Vyras gimde kartu, jis nebeleidzia man gimdyti del tokios patirties, o as dar nenusprendziau. Bet tikrai be vyro negimdyciau :/ nors mazasis namie bus, bet galvoju is anksto su mociutemis tartis kad tas 3dienas paziuretu, gal atostogu pasimtu nes jei ir cezaris taigi galiu is lovos neislipt, o vaika ir panesiot ir pervystyt reikes ligoninej ir naktim pabuti. As po savo naturalaus gimdymo nepaejau, 2paras alpau, vyras duse mane pats prause ir pan....
Colte parašė:
Mergaites, o ar galvojot apie tai ar vyras dalyvaus gimdyme ar ne?
Maniskis pats nenori..
Nateli parašė:
Kaip suprantu, ten priims tik vieną artimą žmogų, todėl aš labiau imčiau sesę, nes moteris yra moteris, vyrams gal sunkiau suprasti. Nors... gal ir persigalvosiu, k…
As su mama gimdziau,o vyras uz duru lauke ir labai dziaugiames .Nes jau isvydus si pasauli vyras iejo ir tai spejo silpna pasidaryti,visas isbalo
Mano antroji gimė net mažesnė už pirmąją. O šiaip standarto rėmuose. Pirma buvo 3580, antra 3330.
Vyras dalyvavo pirmame gimdyme nuo iki, už tai esu be galo jam dėkinga, daugiau šalia nieko artimo nebuvo. Su antraja tiesiog nespėjo, nes dirbo. Aš atėjau pas gydytoją 8.30, o 13.30 jau gimė dukrytė. Tai jis užėjo į gimdyklą jau kai ji gimė, tai kol darė valymą - buvo šalia, nes mano placenta labai įsišaknija į gimdą ir po abiejų gimdymų darė valymus, nes pati neėjo...
Dabar kol kas nekalbam ta tema - kaip bus - taip bus.
O seksualinis gyvenimas tik pagerėjo, nes jis visiškai kitaip pradėjo žiūrėti į savo pasirinktą moterį, kai matė per ką tenka praeiti gimdymo metu. Juolab kad epidūro nedarėm...
O aš norėčiau tik su vyru gimdyti... Niekas nėra man artimesnis, manau su juo būtų bent kiek jaukiau ir ramiau tarp šaltų ligoninės sienų. O jeigu bloga pasidarys, arba nevaliosiu prisišaukti sesutės, jeigu grubiai elgsis... Kažkaip su vyru ramiau būtų
o jis gimdymo nebijo, sako kad dalyvaus bet labai dideliu noru nedega. Gal dėl to kad jam tai atrodo savaime suprantama
RokulioMama parašė:
O kodel planinis bus? As svarstau apie planini nes pirmagimis gime beveik 5kg, nors prognozavo tik 3.5kg. O yra tendencija kad antras vaikas dar didesnis gimsta, gi…
As jau savo mamai pasakiau,kad turi atostogas rasytis birzeli...nes gi reiks kazkam pabuti su suneliu..o kaip sakau jei kartais gausis kad dar ir per sunelio gimtadieni tektu gimdyti ar dar ligoninej biti juk reikia kazkam padeti draugus priimti ir atsvesti su juo..
tai mes kaip ir jau suderine..o ir po to grizus manau prireiks mociutes pagalbos..juk du vaikai..vienas naujagimis kitas dvieju metu..neaisku kaip reaguos i leliuka...o tetis ne visada gali pributi kartu ir padeti...
Bajorina parašė:
hm dabar žiūriu, kad man ginė paskyrė laiką 20+4d., reikės pasukti paklausti, ar nesuklydo![]()
parašykite, ką sakys gydytoja
LyjaLietus parašė:
Man sake geriausia eit 21-22 savaite, ne anksciau. Genetike sake, viskas geriau matos, nei kokia 19 ar 20 sav
tai gal man registruotis pas Machtvejevienę ir nesukti galvos...
Gal kuri nors esate girdėjusi apie ,,nėštukių slogą"? TD paskaičiau, kad 15 savaitę būna kai kurioms, kad atsiranda sloga, bet tai normalu ir nereikia kreipti į tai dėmesio, o man būten 15 savaitę ir prasidėjo sloga, nors NIEKADA tokios slogos prieš nėštumą neturėjau. Kaip manote, sutapimas?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai