lafleur01 parašė:
Tik paklauskit ar mato kokia lytis, nes man poliklinikoje kai echo darydavo isvis tyledavo ir tik pasakydavo kad viskas tvarkoje ? o dabar persirasiau i VGN, tai ko…
Kur prieš tai lankėtės?
lafleur01 parašė:
Tik paklauskit ar mato kokia lytis, nes man poliklinikoje kai echo darydavo isvis tyledavo ir tik pasakydavo kad viskas tvarkoje ? o dabar persirasiau i VGN, tai ko…
Kur prieš tai lankėtės?
Sveikos,
Na ir pripliurpet ;) pusvalandi skaiciau
man po ryt 30, vyrui 32. Tai musu antras lelius
pirmajam greit bus 5 skirtumas nemazas bet anksciau nebuciau pasiryzus ;)
kas liecia vardus mes dar negalvojom.. Sakem.kaip ir su pirmu apie 6 men galvosim. Ties vienu vardu nesiciklinsim kad nebutu kaip su pirmagimiu. Turejom mergaitei varda Liepa o berniukui Azuolas. Nu ka gime sunus 3.450g 53cm.kaip viskas tvarkoj nemazas normalus.. Bet realiai as kai i ji ziurejau jis man tox maziukas buvo kad Azuolas vardas tiesiog nelipo. Tai kita diena vyrui liepiau vezti sarasa kur b7vo visi svarstytini vardai. Ir isrinkom Aretas
dar turiu klausimeli..gal ne toki malonu... Kaip jums su pilvo.pitimu ir apacios maudimu skausmu net nzn kaip pavadinti. Su pirmu nestumu man nieko tokio nebuvo tai nzn kaip reaguoti...
SimonaZ parašė:
Sveikos,
Man vakarais papucia, o šiuo metu kaip lengvai raižytų... Bet gal ten tempiasi kas arba tiesiog viduriai...
Pelė drąsuolė parašė:
Kur prieš tai lankėtės?
VRCP
Patt parašė:
Ar yra tarp musu silpnaregių?
Ar nesiojat linzės? Ar keitėt skysti ir 'pritaikyta nesciosioms'? Ir ar perejotai …
Aš naudojau ir akinukus ir lęšius, bet, kai pastojau, patikėjau mitu, kad kontaktiniai lęšiai negerai ir dabar tik akinukus nešioju. Mano regėjimas -3,5 abi akys.
Patt parašė:
Ar nesiojat linzės? Ar keitėt skysti ir 'pritaikyta nesciosioms'? Ir ar perejotai …
As nesioju kontaktinius lesius, kolkas dar nesusiduriau su problema jokia, akys nedziusta
RENATAA parašė:
Naa paatviraukit vaiku sugalvotais vardais![]()
Mes kaip issirinkom varda Teodoras, vyras jau taip ir vadina...
Kadangi 98proc patikino, kad berniukas, tai mergaitem vardu kaip ir neberenkam, nors jeigu netycia prisireiktu, turim ir mergaitei varduka
Patt parašė:
pirma karta girdziu bet pati ir nesidomejau labai... su pirmu kazkodel pati buvau pasirinkus akinius nesiot, nes naktim keltis, uzsidejai ir eini, lesiu neprisideliosi kas 3val. ypac ir po gimdymo kai maitint reikia. o dabar net nesusimasciau, manau lesius nesiosiu iki galo, nebent gydytoja kitaip patartu. dabar akiniai man per brangu, nes vaikas po savaites sulauzo ? niekaip nenusaugojau du kartus jau, o kainuoja tikrai ne 100 €
Colte parašė:
Man bus 33 kai pagimdysiu, vyrui 43, ko gero seniausias tevelis is cia esamuMes tik mergaitei kolkas sugalvojom varduka, Nikol. Kadangi gyvename USA cia puikiai…
Musu tėvelis irgi senukas 43 metai
bet prie mažų vaikų žmonės labai atjaunėja
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai