BubbleE parašė:
Ar ir jums pamaudzia pilvo apacia?![]()
Man buna, taip retai bet pamaudzia. Vakar biski tepliojo sviesiai rausvai, buvau issigandus ? Bet siandien jau viskas gerai kaip ir
BubbleE parašė:
Man buna, taip retai bet pamaudzia. Vakar biski tepliojo sviesiai rausvai, buvau issigandus ? Bet siandien jau viskas gerai kaip ir
Braskee24 parašė:
Man buna, taip retai bet pamaudzia. Vakar biski tepliojo sviesiai rausvai, buvau issigandus ? Bet siandien jau viskas gerai kaip ir![]()
Jetau, kaip man dar viskas nauja ir neramu...
BubbleE parašė:
Jetau, kaip man dar viskas nauja ir neramu...
Man taip pat, pirmas nestumas ?
BubbleE parašė:
Pamaudžia ir man, nors ir trečias nėštumas
BubbleE parašė:
Tikrai taip, man kasdien maudzia. Kartais stipriau kartais ne taip stipriai
Tibia parašė:
Tikrai nieko tokio atsigerti ryte kavos puodelibaikit save taip bausti ir remuose laikyti, juk nekalbam apie kibirus kavos
![]()
kava nėra nekaltas dalykas, pradedant tuo kad pasaulyje yra atvejis, kai mirė žmogus nuo perdozavimo, ir baigiant tuo, kad tai didelis stimuliantas, prie kurio priprantama. Kadangi kofeinas patenka į kraują, tai ir į placentą. Sakote, tik puodelis? Suaugusiam žmogui reikia ne vieno puodelio, kad "perdozuotų", o kiek reikia mažiukui vaikeliui, kuris tik pilve? jam ir lašelis gali būti kaip kibiras. Žinoma, dėl kavos žirniukas nepabėgs, bet tai neabejotinai veikia ir jo nervų sistemą bei nervų sistemos vystymąsi.
BubbleE parašė:
Man pamaudzia irgi, buvo keli kartai netgi labai stiprus.
Puponaute parašė:
Jei tai tik iprotis, geriat nes pvz jums skanu ir pan, tai nusipirkit kavos be kofeino. Man pavyksta save “apgauti” su ja, nes man tiesiog labai skanu budavo kava s…
man tas pats, dabar geriu cikoriju, kvieciu su kondencuotu pienu ? niam kaip skanu ?
MorkaLav parašė:
Man pamaudzia irgi, buvo keli kartai netgi labai stiprus.
man buna toks stiprus skausmas kala sone, kai staigu judesi koki atlieku. Stengiuosi viska palengva daryt. Bet va siandien islipinejau is masinos (dzipo) kazkaip gal nepatogiai ta koja dejau tai kai dejo skausmas, net aiktelejau
Merginos, gal turite kokį neblogą sąrašiuką ko negalima daryti kai laukiesi? Apie ką pagalvoti? Taip baisu kad kažko nežinodama nepadaryčiau kas pakenktų
tai reikia kavą riboti, akivaizdu - nevartoti alkoholio ir nerūkyti, prieš vartojant bet kokius vaistus pasitarti su daktaru... Kas dar?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai