O man tik kita antrad pas seimos gyd., tai dar uz savaites echo bus... ech, kaip ilgai laukti....
Man nuo vakar baisus galvos svaigimas prasidejo staigiau atsistojus. Net pajuoduoja akyse
Nastija parašė:
Gal grupeje yra nestukiu su koju varikoze ar bent jau prasidedancia? Po pirmo nestumo atsirado man koju varikoze, geriau vaistus, bet daktarai buvo sake nepriaugti …
Pas mane yra... pas gydytoją nepaklausiau nieko dėl to... geriu detralex kapsules ir tiek. Man tik kompresines pėdkelnes anksčiau sakė nešioti, daugiau nieko negaliu padaryti.
AkvilėN parašė:
Labas, merginos, testukas rodo ||, termino diena pagal skaičiuoklę balandžio 1, palei mano skaičiavimus yra 5sav+3d. Eisiu ryt pas ginekologe, jog patvirtintų nėštu…
Sveika,
ansktoka eiti be 7 savaiciu
bent jau taip rekomenduoja gydytojai, pati buvau nepilnai 6 sav ir nieko nesimate mano atveju. Kazkam ir 5 sav pamate.
AkvilėN parašė:
Labas, merginos, testukas rodo ||, termino diena pagal skaičiuoklę balandžio 1, palei mano skaičiavimus yra 5sav+3d. Eisiu ryt pas ginekologe, jog patvirtintų nėštu…
Dar tikrai anksti
AkvilėN parašė:
Bet kaip idomiai tos skaiciuokles skaiciuoja
man snd 4+6, o gimdymo data balandzio 3
AkvilėN parašė:
Tai, kad va pilvą pastoviai skauda, tai mažiau, tai daugiau, pergyvenu, labai nemalonu, prisigalvoju visokių vėjų![]()
O jus neprisigalvokit ir dziaukites kiekviena akimirka man irgi pamaudzia patempe pilva as paglostau ir man praeina juk normlu kad tempia
Laba,
Nezinau ar rasau cia kur reikia bet man numatomas terminas 04.02. Tad pagalbos bandau ieskoti sioje grupeje☺ Gal kuri mergaite turi atlikusio UTROGESTAN 200mg. mielai nupirkciau. Man gydytojai Latvijoje israse recepta o Lietuvoje siuo metu Aciu Verygai😞 ju isigyti nebeina.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai