Cukrausvata parašė:
O mus neurologė siuntė pas reabilitologę, tai ji atsisakė apžiūrėti, mes lankau pas savo kinezeterapeutę mankštas ir baseiną ne poliklinikos.. Taip ir pasake-jūs pa…
😳
Cukrausvata parašė:
O mus neurologė siuntė pas reabilitologę, tai ji atsisakė apžiūrėti, mes lankau pas savo kinezeterapeutę mankštas ir baseiną ne poliklinikos.. Taip ir pasake-jūs pa…
😳
Agnette3 parašė:
O jūsų vaikai jau supranta savo vardą, reaguoja į jį? Man atrodo, maniškė dar nelabai 🤔
Mūsų nereaguoja
Mes buvom gave 4 manksteles ir 10 masazu poliklinikoj, bet uz masazus reikejo susimoketi 80 Eur. Tai dabar galvoju, ar cia buvo tie, kur "priklauso" ir cia tokia kaina su kompensavimu, ar mums nemokamu nedave, o tik savi nori pasiule nusipirkt. Idomumo delei: drauge gyvena Austrijoj, tai ten sake vienas kudikio masazas 80 Eur kinuoja ir jeigu vaikas verkia, tai nieko nedaro - pinigeliai I bala...
Agnette3 parašė:
O jūsų vaikai jau supranta savo vardą, reaguoja į jį? Man atrodo, maniškė dar nelabai 🤔
Mano jau ismoko savo varda, bent as taip galvoju, nes beveik visad atsisuka kai saukiu ja. Bet zinokit nuo gimimo 1000 kartu per diena as ja saukiu, is pradziu nereagavo, bet dabar visada. Dar zino zodi ciulptukas - mes ji sutrumpintai ciucio vadinam, tai kai pasakai ciucio - sypsena iki ausu 😀
greyrainbow parašė:
Musu mergaite atsisuka, kai sauki vardu, bet as itariu, kad ji labiau reaguoja i intonacija.
Aš taip pat manau
Sniegoja parašė:
Mes buvom gave 4 manksteles ir 10 masazu poliklinikoj, bet uz masazus reikejo susimoketi 80 Eur. Tai dabar galvoju, ar cia buvo tie, kur "priklauso" ir cia tokia ka…
Mes gavom 20, puse atlikom dabar, o kitus 12 mėn. ruošimės sėdėjimui
zigmundaa parašė:
O jums šeip davė ar dėl raumenų tonuso? Tik masažai ar ir mankštos?
zigmundaa parašė:
Bet ar mokejot kazkiek uz juos, ar visai nemokamai gavot?
Agnette3 parašė:
O jūsų vaikai jau supranta savo vardą, reaguoja į jį? Man atrodo, maniškė dar nelabai 🤔<Manau kad supranta, nes jau pastebiu kad sukiojasi kai saukiame vardu
Sniegoja parašė:
Bet ar mokejot kazkiek uz juos, ar visai nemokamai gavot?
Aš tai kaip suprantu 20 turi būt nemokamų.
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai