Kac. parašė:
Pas mus dabar etapas, kai klykia keduteje, anksčiau to nebuvo, bet šią savaitę kazkas baisaus. O reikia brolį nuvežti/parvežti, kartais pakanka ranka paduoti, nurim…
Tikrai yra ekspozicijoje Kaune, tik ne odinis
Kac. parašė:
Pas mus dabar etapas, kai klykia keduteje, anksčiau to nebuvo, bet šią savaitę kazkas baisaus. O reikia brolį nuvežti/parvežti, kartais pakanka ranka paduoti, nurim…
Tikrai yra ekspozicijoje Kaune, tik ne odinis
Blakstė parašė:
Aš turiu iš ikea krėslą šitą https://www.ikea.lt/lt/products/svetaine/sofos-ir-foteliai/foteliai/poang-supamasis-kreslas-juoda-ruda-spr-19900835 šeip viskas gerai, …
Aš irgi tokį turiu, tai prisidėjau ant viršaus seno fotelio sėdimą dalį, porankiai ne taip aukštai tuomet.
Agnette3 parašė:
Sakot, užtenka tokio 🤔 aš galvojau būtina, kad apvali apačia būtų... Turbūt reikėtų nuvažiuoti iki IKEA ir išbandyti. Tik kad Kaune mažai ekspozicijos turim, o Viln…
Mes irgi tokį turim, supasi fainiai, tik užmigdymui nebandžiau naudot, miega valgydama pana
Natafka parašė:
Jus teisi. Bet o taciau avarijos metu padetis nugara i eisma yra daug saugesne. Vistiek masinu ir keduciu gamintojai isbando. Kedutes net nesitvirtina kitaip. Pvz i…
Mes dabar kėdutę keičiam, nes ta kur turim nepatinka, tai nupirkau didesnę 0-36 kg man atrodo. Tai ji turi isofix ir yra tvirtinama 0-13 kg į galą žiūrėt, o vėliau persisuka ir tvirtinasi žiūrint į priekį
turi šią savaitę atvešti, tai žiūrėsiu ar bus patogesnė
DBar parašė:
Mes dabar kėdutę keičiam, nes ta kur turim nepatinka, tai nupirkau didesnę 0-36 kg man atrodo. Tai ji turi isofix ir yra tvirtinama 0-13 kg į galą žiūrėt, o vėliau …
Kokios firmos kėdutė? Gal nuoroda internete yra?
DBar parašė:
Mes dabar kėdutę keičiam, nes ta kur turim nepatinka, tai nupirkau didesnę 0-36 kg man atrodo. Tai ji turi isofix ir yra tvirtinama 0-13 kg į galą žiūrėt, o vėliau …
Is kur uzsisakete?mes ir galvojame kaska panasaus pirkti.
Agnette3 parašė:
Gal kas turit supamą krėslą? Ar praverčia mažylius auginant? Galvoju, pirkt ar ne. Gal padėtų vaiką užsupti, nereikėtų taip nugaros vargint nešiojant 🤔
…
turi išsiimti iš kėdutės tas įdėklas, dukrai 2 men proga išėmėm nes jau buvo nepatogu
Siandien buvom pas kineziterapiaute, pradedam manksteliu kursa. Patiems sodinti vaika 5,5 menesiu galima pradeti jei jau rodo nora sedeti, pats stengiasi, jei ne tai tik nuo 6. Parode kaip nuo 5,5 men pradeti pratimuka daryti sedimui. Dar sake tai labai pamoko vaikA. Maniskis ir taip jau zino ka daryti, tai reikia jam tik padeti. Panasu, kad sedejomas ne uz kalnu, nes jau cia jo tikslas, pats labai stengiasi.😊
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai