Inzaj parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamos, gal turite patarimų kaip kovoti su 37.9 temperatūra ir galvos skausmu...
Man leido gerti visas žolelių arbatas, daug vandens, o jei labai skaudės galvą leido išgerti puse paracetamolio tabletės.
Inzaj parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamos, gal turite patarimų kaip kovoti su 37.9 temperatūra ir galvos skausmu...
Man leido gerti visas žolelių arbatas, daug vandens, o jei labai skaudės galvą leido išgerti puse paracetamolio tabletės.
Inzaj parašė:
Muskit temp nes kau auksta du parecetamolio tablete. Pati ta dariau. Ir geriu liepziedziu arbata. Sveikit
Bounty parašė:
Jei kažką rasit, parašykit pavadinimą ir aš tokių ieškau 😉
As situos gerdavau ir dabar zadu gerti, tik vit d nera, nes geriu su vitaminais, tai jo juose yra. 
Elžbietukas parašė:
Muskit temp nes kau auksta du parecetamolio tablete. Pati ta dariau. Ir geriu liepziedziu arbata. Sveikit![]()
Ačiū, kaip tik išgėriau paracetamolio... Lauksiu pagerėjimo...
Aš tai šiandien pasibaisėjau vienu įvykiu. Nuvažiavom su vyru į maximą, žmonių labai daug, sustojom prie ilgos eilės prie kasos ir man apsvaigo galva, gal spaudimas nukrito, gal nuo šilumos didelės, žodžiu pasidarė silpna. Sakau einu prieky kasų kur yra suoliukai atsisėsiu. Ir atvarė moteriške, sako ko čia sėdi, čia ne sėdėjimui skirta, o daiktam dėtis 😆 sakau man bloga pasidarė, tai sako, ko neini tada į lauką 😀 sakau aš nėščia ir tipo negaliu atsisėst, tai maždaug užmetė, kad iš vis nereik vaikščiot tada 😁 gerai kad vyras nematė, nes būtų gerą vėją pakėlęs, o aš likau apšalus visišku nesupratingumu, moteriškė dar nebuvo kokia pencininkė, o iki 50m kažkur, žodžiu tikrai lietuviai per daug susiraukę
Bounty parašė:
Aš tai šiandien pasibaisėjau vienu įvykiu. Nuvažiavom su vyru į maximą, žmonių labai daug, sustojom prie ilgos eilės prie kasos ir man apsvaigo galva, gal spaudimas…
Per graziai atsaket. Arba isvis nuciau net nekalbekus darius ta ka man reikia. Vis gryztu i lt atostogom ir man nutinka kasnors nesamoningo ir nesuprantamo su zmobem. Kai kokie laukiniai. Buciau dar ant suoliuko atsigulus kojas uzkelus 🤣🤣 nesinervuokit. Ir kita karta nekreipkit demesio.
Bounty parašė:
Aš tai šiandien pasibaisėjau vienu įvykiu. Nuvažiavom su vyru į maximą, žmonių labai daug, sustojom prie ilgos eilės prie kasos ir man apsvaigo galva, gal spaudimas…
Baisus istikro kai kuriu zmoniu poelgiai ir mastymas
isivaizduoju pries sventes dauguma bus pikti, nes lekimas, dovanu pirkimas, visur grustys
Jus pas ja peles pasiuskit, gi sako nestukes turi tokia galia
Bounty parašė:
Tai kad aš nesitikėjau, toks savotiškas šokas buvo, nes aš pati niekad nesikabinčiau prie žmogaus ko, jis sėdi 😀 dabar juokas tiesiog ima 😀 bet šiaip labai nemandag…
Užjaučiu dėl tokio nesmagaus įvykio. Aš vis pasižiūriu situaciją su mažylių kasom parduotuvėse. Stovi bet kas ir net beužleidžia nėščių ar su mažyliaie į priekį. Aš irgi kartais ten atsitoju, bet visada, net ir dabar būdama nėščia, užleidžiu "labiau nėščią"
ar su mažyliais. Bet įtariu, kad nebeilgai, nes ir man parduotuvėse pasidaro bloga, karšta, silpna, visad čiumpu vandenuką bei įėjus iškart atsisagstau paltą.
Beje, panaši situacija yra ir pašte, dažnokai tenka stovėti eilėje, kur laukia ir mamytės su mažais pipuriukais, o jas apibamba bobulės, kad vaikas tai knygelę varto, tai šaukia ir yra neišauklėti.. vietoh to, kad paimtų ir užleistų į priekį.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai