2020.12.30 22:20 (prieš 5 m.)
Nepasimetusi parašė:
Laikykites!
Su migdymu tai maniske irgi vis bando ribas, bet as jau zinau, kad svarbu nepasiduoti. Cia buvo uzeje, kad paguldau ir iseinu, o ji verkslena, sauk…
Welcome to the club, manoji vis kytę kytę ir tempt, dabar išmokiau, kad dar ir tėtis turi dvi rankytes, tai antras vakaras tampo po namus 🤣🙈 vyras tik dabar dar labai džiaugiasi dėmesiu dukters, tegu tegu 😃
neringoselis parašė:
Maniske zaidzia savo lovoj, o as guliu saviskej
. Reiktu vel grist prie to, kad paguldau ir iseinu, bet vis nesiryztu
Gal man su antra veiks pavuldai išeini, manoji tai cirkas būna per anksti išeinu iš kambario, matyt tinginio stadijoje pajudėt buvo maža.. Kol nueinu įjungiu kamera nėra vaiko 😮 tai pirmą sykį kaip išsigandau.. Bėgom atidaryt duris, o ji man iš tamsos uuuuuu ir juokiasi🤦♀️prie durų stovėdama.. Perpratus, kad jau neverkia nieko žino kad kai iš kameros zonos dings ateis mama/tėtis 🤦♀️tai vyras juokiasi kai aš einu patikrint vaiko(būna užmeta kaldra kamera)..duris atidarinėju atsargiai pasisviesdama 🤣kad infarkto negauti...
Dar tokių bairių yra kelis kart padarius kai naktį 100kart į wc keliuosi, ji tyliai prie durų ir priėjus kikena wc ir iškiša galvą, zodziu mano vaikas smaginasi mane išgąsdinti 😃 tai ką norėjau pasakyt, kad maniškei išeit iš kambario labanakt eik miegoti neįmanoma būtų 🙈 šokinėtų sau smagiai ant lovos, eitų lauk nu tikrai be manęs prisigalvotų ką nuveikt, ne lovytėje avytes skaičiuoti, tikiuosi su 2bus galima pasvajoti apie tokį būdą.