B.I.T.Ė. parašė:
Kaip jūs man trukdot dirbt.. 😁😁😁
Va puikus pvz ir vaikai, ir tikiu pavalgę ir ponia savo nuomonę turi laiko reikšti 😃 juokauju aišku:)) ❤️
B.I.T.Ė. parašė:
Va puikus pvz ir vaikai, ir tikiu pavalgę ir ponia savo nuomonę turi laiko reikšti 😃 juokauju aišku:)) ❤️
B.I.T.Ė. parašė:
As jau kelinta diena su Adele po 1,5h guliu kol ji uzmiega pietu, tai nors turejau ka veikti😈
Aguona_ parašė:
Kiekvienam juoke yra tiesos😁
Aš susitvarkau tikrai. Aišku, kai migdyti pietų reikia, tuomet sunkiau. Bet įmanoma. Ir šiaip mano vaikai ganėtinai savarankiški. Mano darbymetis prasideda labai anksti ryte, kai dar visi saldžiai miega.🙂
Tesiog aš suprantu, kad ne visi turi tokias galimybes. Tai nesu kategoriška, nes nežinau kas dedasi kiekvienoj šeimoj. Suprantu abi puses, bet tikrai neturiu tvirtos nuomonės.
Jei žinočiau nuo-iki situaciją, tuomet galėčiau pasireikšti, o dabar tai teisiog kaip šaudyti į orą 🙂
neringoselis parašė:
As jau kelinta diena su Adele po 1,5h guliu kol ji uzmiega pietu, tai nors turejau ka veikti😈
O dieve.😁
neringoselis parašė:
As jus labai suprantu, nes mano mama vis dar gydosi ir ji is namu niekur neina. Jai 31 diena kompiuterine, bet ji bijo vaziuot i onkologine, kad ten neuzsikrestu. P…
Taip, aš irgi pastebėjau šį aspektą - žmonės klausosi ir sako "ai, tik 50 per dieną tenumirė, kas čia tokio", "ai, juk sirgo lėtinėmis ligomis, rizikos grupė, kas čia tokio". Bet tai nėra statistiniai vienetai, juk miršta kažkieno mamos, tėvai, geriausi draugai.. Visiems atsibodo, visi pavargo, visi pikti, visi kažką prarado, bet juk turi suprasti, kad kažko atsisakyti dabar turi visi, niekas sausas neišlips. Aš svajočiau apie tokį karantiną kaip visi pavasarį turėjo - visa šeima namie, jokių įsipareigojimų, tiek laiko ir erdvės maloniems dalykams! Arba kad ir su vaikais taip sunku dirbti, bet turi galimybę apsisaugoti ir būti užtikrintas, kad išgyvensi šį laikotarpį. O juk yra žmonių, kuriems reikia eiti į ugnį ir rizikuoti savimi ir mylimaisiais, yra žmonių kas negauna gydymo, kurio reikia čia ir dabar per šią situaciją. Man pvz širdis kraujuoja, kai kas savaitę sistemoje pasižiūriu savo pacientus, kaip jiems sekasi, kuriuos gydžiau iki motinystės, ir vis matau - to nebėra, to nebėra, dar vienas išėjo..
B.I.T.Ė. parašė:
O dieve.😁
O Dieve buvo savaitgali, kai ir per tiek laiko neuzmigo
Nepasimetusi parašė:
😂😂😂
Kai dantys lenda, tai kazkokia nesamone buna su pietu miegu
.
Ir dabar toks juokas paeme, kad as tiute atemiau kai dantys dygo ir dabar sumasciau sauskelnes nuimti
.
Prie to pacio
vakar per 4h pridirbta 10 triusiku ir tiek pat poru kojiniu
a_uk parašė:
Taip, aš irgi pastebėjau šį aspektą - žmonės klausosi ir sako "ai, tik 50 per dieną tenumirė, kas čia tokio", "ai, juk sirgo lėtinėmis ligomis, rizikos grupė, kas č…
As turbut nenustociau verkt, nes as suzinau, kad kas mire is mano pazistamu pazistamu ir verkiu. O jei dar pazinociau
Jei ne paslaptis? Tai Jus seimos gydytoja ar kazkokios sryties? (nemoku tinkamai paklaust)
neringoselis parašė:
O Dieve buvo savaitgali, kai ir per tiek laiko neuzmigo![]()
Taip, šeimos, dėl to ir sunku labai, nes prisiriši ir savotiškai pamilsti daug pacientų, jų nelaimės labai paliečia tave asmeniškai.
Bliamba mums su puodu visiškai prasti reikalai. Vasarą/rudenį taip gerai sekėsi, dažnai vaikas į puoduką padarydavo, puodukas vienas mylimiausių daiktų buvo, o dabar 0.. net nesileidžia į kalbas, stumia ir rėkia. Įtariu, kad spalį buvo mano mama atvažiavusi ir perspaudė.. eisiu nuo kitos savaitės ieškoti kokių nors knygų šia tema.
a_uk parašė:
Taip, šeimos, dėl to ir sunku labai, nes prisiriši ir savotiškai pamilsti daug pacientų, jų nelaimės labai paliečia tave asmeniškai.
Mes tai isvis su puodu reikalu dar neturim
Pasodinam pries vonia, nieko nepadaro, tik ikeli i vonia, iskart pasisioja
Tai as dar nespaudziu reikalu
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai