Filė parašė:
Man tai neramu, kaip po sekso gimda sukieteja ir matosi toks guzas pilve, kol praeina ir vel pilvas gaunasi visas vientisai didelis. Ar ir jums taip?
Cia normalu
Filė parašė:
Man tai neramu, kaip po sekso gimda sukieteja ir matosi toks guzas pilve, kol praeina ir vel pilvas gaunasi visas vientisai didelis. Ar ir jums taip?
Cia normalu
Romanete parašė:
Aš irgi 38 laukiausi pirmojo... pastojau kai jau buvom praradę viltį. Dabar jau antro laukiamės...![]()
Aš irgi taip manau, pirmas gali būti sunku, o antras ir netyčia
Kažkaip kaip kodas nuimta būna
Filė parašė:
Taip taip, normalu ;)
Liepa07 parašė:
Tai tau ne pirmasO ką man kalbėti... Kai taip vėlai, netikėtai pirmas, kai jau buvai praradusi viltį ir prisitaikei prie nerūpestingo gyvenimo
Džiaugsmas…
Džiaugiuosi už jus👍🙂 Tikrai nesat sena, norvegai panašaus amžiaus susilaukia. Pirma karijera, o vėliau vaikai. Ir žinokit mamos instinktas natūraliai atsiranda, būsit pati geriausia mama savo kūdikėliui❤️ Tik iš patirties sakau, kad neviską, ką perskaitė pritaikysit praktikoj. Bet domėjimasis kažkiek padeda nusiraminti, psichologiškai padiruošti🙂
AurPet parašė:
Džiaugiuosi už jus👍🙂 Tikrai nesat sena, norvegai panašaus amžiaus susilaukia. Pirma karijera, o vėliau vaikai. Ir žinokit mamos instinktas natūraliai atsiranda, būs…
Tai jau dabar matau, kad informacija labai skirtinga, tai atsirinksiu pati
Olandijoje ir Vokietijoje taip pat gerokai vyresnės mamos
Zhiuli parašė:
Aš tai Kaubo klinikose guliu, preeklampsoją įtarė. Bet va šįryt gavau atsakymą paros šlapimo, sakė geras, baltymo beveik nerasta. Tai dar turiu vilties. Spaudimas t…
Zhiuli laikykit ramybe, ir kad viskas jums pasisektu ❤️🧸🌺
Deimar0315 parašė:
Ar kas nors pirko jau pampersu kazkiek vaikui? O tos kurios jau turejo vaikeliu, kiek mazdaug prireike to 1 dydzio pampersu ? 3-5kg? Nes as turiu daug kuponu pamper…
Ziurint kokio dydzio vaikutis gims.. Sunku pasakyt del 1 dydzio.. Bet as asmeniskai mazai 1 tenaudojau su pirma, nors gime 3.2 kg, bet per menesi kila priaugo.. Kazkaip greit perejom i 2 dydi mes pamenu..
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai