Odeta.trump parašė:
Sveikos mamytės, aš čia su tokia žiauria situacija, nuo vakar jau 27 valandas varva vandienys. Ryte buvau pas akušere padarė testa jog įsitikintų kad tai vandienys …
Būtinai skambinkite
Odeta.trump parašė:
Sveikos mamytės, aš čia su tokia žiauria situacija, nuo vakar jau 27 valandas varva vandienys. Ryte buvau pas akušere padarė testa jog įsitikintų kad tai vandienys …
Būtinai skambinkite
Erikaja parašė:
Tai, kad nuo 36 savaitės nebegalima magnio gerti 🤔
Galima, jei yra jaučiamas trūkumas.
Liuki parašė:
Galima, jei yra jaučiamas trūkumas.
O kaip jūs jausit, kad trūksta? Galima gerti tik jeigu atlikus tyrimą rodo jo trūkuma. Jeigu traukia mėšlungis tai nebūtinai magnio trūkumas
Erikaja parašė:
Tai, kad nuo 36 savaitės nebegalima magnio gerti 🤔
Mums 36savaičių trūko magnio labai, tai gyditoja ir akušere sake pagerti savaite magni, bet tik savaite.
Erikaja parašė:
O kaip jūs jausit, kad trūksta? Galima gerti tik jeigu atlikus tyrimą rodo jo trūkuma. Jeigu traukia mėšlungis tai nebūtinai magnio trūkumas
Na pvz man dažnai meslungi trauke nes baisu buna kaip ne zmoniškai kol atsipalaiduoji ir net apsiverki iš skausmo🤦🏻🤷🏻♀️
Kaipnora parašė:
Oij, as irgi vis ieskau pozymiu, kad jau prasideda😂. Tai kazkur sutraukia, tai vidurius paleidzia, tai dar kas😂. Vis vyrui sakau, na gal jau siandien vaziuosim ir t…
Man tas pats 🤣🤣 Vyras ir nebekreipia dėmesio, sako pasuk kai gimdysi 🤣🤣
Odeta.trump parašė:
Skambinat tuoj pat ir vaziuojat!
teisybe,jau atrodo kas biski-tai jau reikalai pajudejo😁man antra diena(bet nezymiai) paskausta papilve-tai kairia puse,tai desine.kamstis neisejes,nugara ties juosmeniu daznai skauda,tai paskaitau jusu visu pasisakymus ir nez kas man cia 😁😂
ryt tik 39sav sueina,kaip ir laiko dar yra....bet ka cia gali zinoti,kada tas angelelis uzsimanys islist😍
Zuike parašė:
Mums 36savaičių trūko magnio labai, tai gyditoja ir akušere sake pagerti savaite magni, bet tik savaite.
Tai kai daktarai liepia tai taip, galima gerti
pupa19 parašė:
Na pvz man dažnai meslungi trauke nes baisu buna kaip ne zmoniškai kol atsipalaiduoji ir net apsiverki iš skausmo🤦🏻🤷🏻♀️
Mėšlungį traukia ir kai kalcio, kalio, natrio trūksta arba mažai vandens geriat. Nebūtinai magnio trūkumas. Aš tik sakau, kad po 36 savaitės negalima jo gerti jeigu nėra trūkumo 🤷♀️
Odeta.trump parašė:
Uk labai ilgai leidžia būti be vandenų. Čia pas mus visi pradeda skatint. Mano sesė dvi paras buvo be, tik tada pradėjo skatint.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai