Saulėtasdangus parašė:
Sveikos mamos 🙂
Turim bėdą su bėrimais, gal kuri buvote susidūrusi 🙄
Gal braškės sualergizavo, nes jos gan stiprus alergenas, stebėkite gal praeis.
Saulėtasdangus parašė:
Sveikos mamos 🙂
Gal braškės sualergizavo, nes jos gan stiprus alergenas, stebėkite gal praeis.
Saulėtasdangus parašė:
Sveikos mamos 🙂
Sveiki, pas mane buvo truputi kitokia situacija, kad labai isbere kojas, prasidejo po truputi ir paskui taip isbere, kad nebuvo laisvo ploto... visur vedziau, sake alergija kazkam nors nieko naujo nevalge. Israse vaistu nuo alergijos, sake pades, jau po 3 dienu, o po 10 isvis dings. Suvartojom visas 10 d. Niekas nedingo ir nemazejo. Kazkokia privati gydytoja dalinosi savo isvalgomis socialiniuose tinkluose, ir viena moteris buvo nusiuntus identiska nuotrauka vaiko, kaip mano ir jin parase, kad tai virusinis berimas, turi praeiti iki menesio laiko. Tai taip ir laukiau, nes kur nuejau tai vis alergija... nutraukiu vaistus ir tiesiog tepiau la roshe kuno balzamu ir praejo. Bet kokiu atveju mane tie berimai neramina, tad vistiek rekomenduociau pasirodyt pas dermatologa
Saulėtasdangus parašė:
Sveikos mamos 🙂
Galite įkelti bėrimų foto?
Saulėtasdangus parašė:
Labai sunku nufotografuoti, nesiduoda mažylė. Įkeliu kur kojoj puškeliai 🙂
Buvau pas gydytoja tai įtaria maistą, sakė jokių vaisių apart lietuviškų obuolių, …
Pas mane va taip buvo irgi tuos zyrtec israse
Magdalenaa parašė:
Pas mane va taip buvo irgi tuos zyrtec israse![]()
Aha, labai panašu pas mus 🙂 o jums padėjo tas zyrtec ar kaip rašėtė tiesiog išlaukėte? Ir jei praejo tai per kiek laiko? 🙂
Not Angel parašė:
Zyrtec tik nuo 2 m, ką galima,tai tavegil🤔
Zyrtec galima nuo 1m. bet tik po 5 lašus, fenistil tepalas galimas nuo 2 metų, bet su gydytojo konsultacija skiria jau ir tokio amžiaus 🙂
Saulėtasdangus parašė:
Aha, labai panašu pas mus 🙂 o jums padėjo tas zyrtec ar kaip rašėtė tiesiog išlaukėte? Ir jei praejo tai per kiek laiko? 🙂
Islaukiau zinokit, nes nuo ju isvis niekas nesikeite, tiesiog vis tepiau tuo kremuku ir tai truko apie menesi laiko
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai