kandoriuke parašė:
Mes tą paprastą, be jokių priedų - Frisolac Gold.
o jis netirstas? normaliai per buteliuka bega?
kandoriuke parašė:
Mes tą paprastą, be jokių priedų - Frisolac Gold.
o jis netirstas? normaliai per buteliuka bega?
Vikute12 parašė:
Sveikos Merginos!!!! 🙊 Turiu skubu klausimą nes nežinau ką daryt ir mažylės gaila 🥺 jaučiuosi tokia nevykele... 🤦♀️🤦♀️ Ar yra bent kuriai kad naktį krūtys būna pi…
Jums augimo suolis, mergaite uzsisako daugiau pieno. Kelios dienos ir praeis ir vel bus rami pavalgius.
Mano krutine 2 dienos po pieno atsiradimo pasidare minksta ir 'neprisipildo' nei diena nei nakti.
Ar uztenka pieno , rodo sauskelniu turinys,o ne krutines minkstumas
waily parašė:
Jums augimo suolis, mergaite uzsisako daugiau pieno. Kelios dienos ir praeis ir vel bus rami pavalgius.
Šiaip ji sysejo ir kakoja normaliai 🙊, tai matyt taip ir bus kaip jūs sakote 🤦♀️ o aš jau vyrui sakau gal reikia duot misinuka nes sakau ji nepavalgo gal :/
Vikute12 parašė:
Sveikos Merginos!!!! 🙊 Turiu skubu klausimą nes nežinau ką daryt ir mažylės gaila 🥺 jaučiuosi tokia nevykele... 🤦♀️🤦♀️ Ar yra bent kuriai kad naktį krūtys būna pi…
Man būna kartais pilnos pilnos jaučias nes guzai pasidaro bet patraukia ir atlaisveja. O kartais atrodo visai tuščios bet maziuke traukia vistiek ir girdis kaip ryja tai vadinas yra to pieno.
Vikute12 parašė:
Mano irgi taip pat. Jau minštesnės .kaip susitvarko pieno gamyba.krutys nebebus tokios kietos ir skausmingos . Na nebent 4_5val. nemaitinsite .bus kietos vėl . Bet šiaip jos susitvarkius pieno gamybai, tampa minštesnės. Viskas gerai .Manau
slynute parašė:
bet kad suprasti ar tinka sitas misinys neuzteks 300g ? reik bent dvi savaites naudoti ? 🤔 o ta Comfort galima ilgai naudoti jis ne spec paskirties?
Jai naudoju ne pastoviai misinuka,o kokius 3kartus per para uzteks 2savaiciu pamatyt ar tinka misinukas?
Agnė M.A. parašė:
Man būna kartais pilnos pilnos jaučias nes guzai pasidaro bet patraukia ir atlaisveja. O kartais atrodo visai tuščios bet maziuke traukia vistiek ir girdis kaip ryj…
Mig.. parašė:
Mano irgi taip pat. Jau minštesnės .kaip susitvarko pieno gamyba.krutys nebebus tokios kietos ir skausmingos . Na nebent 4_5val. nemaitinsite .bus kietos vėl . Bet…
Nu tikiuosi kad viskas gerai 🤗 jokių misinuku neduosiu mažylei 🙊 ačiū merginos ❤️ nes jau buvau nerami galvojau kad dingsta gal pienas :/
Vikute12 parašė:
Panašu, kad jau pienuko gamyba normalizuojasi 🙂 Tai, kad krūtinė minkšta, tai nereiškia, kad nėra pienuko, vėliau ji jau nuolat bus minkšta ir pienuko bus visada kiek reikia, va tada ateina žindymo malonumas, kai dingsta visi kietėjimai, skausmai ☺
Kaip, mamos, jus pacios jauciates? Kaip sekasi sugyti, atsigauti? Ar vartojate kokius nors papildus? Man vis pasvaigsta galva, kita savaite mini operacija darys, tai dariaus BKT, gliukoze ir kraujo kresuma, sake gydytoja geri tyrimai, pradejau gerti vitamina D ir B12, bet mityba mano prastoka... Kazkaip privengiu darzoviu ir vaisiu, kol dar savo pieno kazkiek turiu. Susiuta tarpviete irgi gyja, tik iskrito tie siulai, kurie buvo isoreje, o visi kiti laikosi, tai kada jau reiketu kreiptis pas gydytoja? 🤔
amberiukas parašė:
Kaip, mamos, jus pacios jauciates? Kaip sekasi sugyti, atsigauti? Ar vartojate kokius nors papildus? Man vis pasvaigsta galva, kita savaite mini operacija darys, ta…
Aš šiandien skambinau savo ginei dėl tų suliu nes man jau praėjo dvi savaites o dar niekas ne iškritę ir biški atvepe ten 🤦♀️ bet daktarė pasakė pas ją atvažiuot tik po 6 savaičių o kad atvepe tai sako jau nebus taip kaip buvo pas jus tipo taip turi būt 🤦♀️🤦♀️