mururu parašė:
Aš turiu Womar firmos vokelį į vežimą. Bet aš dedu kombinezoną ir tada tik į vokelį.
Aš matyt dėsiu kombinezoną prie didesnių šalčių, nes dabar kiek vežiojuosi jį, tai jis visada šiltas, per karšta dar būtų su kombinezonu 🙂
mururu parašė:
Aš turiu Womar firmos vokelį į vežimą. Bet aš dedu kombinezoną ir tada tik į vokelį.
Aš matyt dėsiu kombinezoną prie didesnių šalčių, nes dabar kiek vežiojuosi jį, tai jis visada šiltas, per karšta dar būtų su kombinezonu 🙂
Kisulita parašė:
O koki turit? Aš irgi galvoju nusipirkit, gal net per vinted, nes brangus jie būna
juratinka1 parašė:
O koki turit? Aš irgi galvoju nusipirkit, gal net per vinted, nes brangus jie būna
As pirkau urmo bazeje uz 25€ kombinezona, lietuviu firmos, bet pamirsau kaip vadinas 🤦🏻♀️ Turim vokeli su vilna, tai specialiai zieminio kombio neieskau.
Kisulita parašė:
Nu jus drasiai 🙄 rengiu kombinezona ir i vilnoni vokeli dedu, pas mus yra gan atviru vietu kur vejas stipriai pucia ir pan.
juratinka1 parašė:
O merginos kurios susiūtos ar jums viskas gerai, man tai siūlės dar ne iškrito, atrodo kai paliečiau skausminga toks sukietejimas ten yra..
As buvau sunerimusi, pasiskambinau kur gimdziau, gydytojai papasakojau kas vyksta, tai nuramino, kad taip ir turi buti, siulai po biski krenta ir is vidaus, bet... negaliu ant klozeto ilgai sedeti ir issiskesti, ziauriai tempia vienoj vietoj, o ten siulu seniai nera, vyras sako gal tau per daug sukabino 🙄
Kisulita parašė:
Mums pirmagimiui atidavė vokelį su vilna viduje, tai ir dabar šį naudojam 🙂 Man atrodo su avikailiu vokeliai geriausi artėjant šaltąjam sezonui, nešąla juose vaikai…
Jus čia rimtai?
ta prasme kaip namie taip ir lauke tik vokelyje?
be jokio kombinezono?
braskyte22 parašė:
Nežinau kodėl, bet namie miega kokį pusvalandį, arba nebent su juo gultum miegot, tada galbūt ismiegotų valandą.
Oj, kai vaikučiai serga, tai iš vis kosmosas 😔 Sveikit kuo greičiau 🤗
Aš va pasakiau, kad maniškis visai ramus, tai antrą naktį migdau ir migdau, kažko prastai miegoti pradėjo... Dabar bandau įvedinėti šiokią tokią dienotvarkę, kasdien guldau panašiu metu, gal atsiras įprotis, kad tuo metu jau reikia migdytis 🤞
amberiukas parašė:
As buvau sunerimusi, pasiskambinau kur gimdziau, gydytojai papasakojau kas vyksta, tai nuramino, kad taip ir turi buti, siulai po biski krenta ir is vidaus, bet... …
Nu jo ir man tempia atsisėsti tai jau seniai sėdžiu, tik ypač skauda kai lieciu
Dnnk parašė:
Siaip daug kas sako, kad mityba nesusijusi su pilvo diegliais, bet su pirmagimiu prisimenu valvydavau dauv saldainiu ir sokolado is tos nevilties, nes jis klykdavo …
Saldumymais nepiknaudziauju, retai kada, kokia skiltele juodo sokolado suvalgau, nevartoju cukraus arbatose (nuo mokyklos laiku), negeriu nieko gazuoto, esu atsisakius ir pieno produktu.. tad tikrai ne mityba kalta.
Plius tik suejo 2sav ir prasidejo klykimai, o per visa laika mityba ta pati🙈
amberiukas parašė:
As pirkau urmo bazeje uz 25€ kombinezona, lietuviu firmos, bet pamirsau kaip vadinas 🤦🏻♀️ Turim vokeli su vilna, tai specialiai zieminio kombio neieskau.
…
As pirmagime irgi dedavau i columbia ir i avikailio vokeli. Be kombio ir as bijociau taip vesti i kiema😁 su sia mergina bus tokia pati apranga🙂
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai