Mamytes, ar jusu vaikuciai turi pilvo diegliukus? Kaip padedate? Pirmas vaikelis, atrodo pacia panika apims, kai klykia nesustodamas, niekaip neina nuraminti..

Meiless parašė:
Labas merginos🌸 kokius miegmaišiukus ziemai pirkote i vežimukus? Sunku issirinkt o jau laikas pirkt
Su naturalia vilna vokelis.
laukiammm parašė:
Mamytes, ar jusu vaikuciai turi pilvo diegliukus? Kaip padedate? Pirmas vaikelis, atrodo pacia panika apims, kai klykia nesustodamas, niekaip neina nuraminti..
Maniske neturi, nezinau kiek saugu ir pan, bet maciau yra specialus vamzdeliai dujoms isleisti.
laukiammm parašė:
Mes turime, patikekite nepadeda niekas. Nuo 2sav kankinames KASDIENA nuo 21/22val. Bet suduodame sab simplex vakare, tada kai uzeina jau priepolis colic calm, o seip mankstinam, lankstom kojytes, ko tik nedarome. Ir vamzdeliu esame nusipirke, tik kad jai dujos iseina, tai nelabai ju reikia. Man gerai labai gimnastikos kamuolys. Uzdejus daznai issiperdzia, o ir atsisedus ant jo spuruokliuoju ir mazyle raminu. Bet vistiek kokie 3-4 stiprus priepoliai buna tada nurimsta. Nors maitinu mp, ir geruju bakteriju raso kad nereikia, bet vistiek siandien biogaja nupirkau.
Kartais greiciau nurimsta, o kartais verkiu kartu su ja.
Laukiu kada pasibaigs sis laikotarpis. Labai sunku.
dijaviko parašė:
Mes turime, patikekite nepadeda niekas. Nuo 2sav kankinames KASDIENA nuo 21/22val. Bet suduodame sab simplex vakare, tada kai uzeina jau priepolis colic calm, o sei…
Siaip daug kas sako, kad mityba nesusijusi su pilvo diegliais, bet su pirmagimiu prisimenu valvydavau dauv saldainiu ir sokolado is tos nevilties, nes jis klykdavo nuo 17 iki 21 val. Isemiau is mitybos visa cukru ir pasibaige visi pilvo diegliai. Dabar nuo pat dukros gimimo nevalgau daug cukraus turinciu produktu ir pilvo diegliu dar neturejom... nezinau, gal cia sutapimas
braskyte22 parašė:
Kaip fainai! Mes kažkaip vargstam.. Priaugo virš kilo, šlapinasi, tustinasi, bet miegot nori tik su papu. Matyt jau įprotis gaunasi, nes naktį keliasi iš pradžių va…
Tikiu, kad labai sunku, kai mažylis papinukas, o namie dar du vaikai, kuriems irgi dėmesio reikia 🥴 O dar kur namų ruoša 🤯 O dieną namie nemiega ilgesnių miegelių po 1 val. ir daugiau, tik lauke? 🙄
Meiless parašė:
Labas merginos🌸 kokius miegmaišiukus ziemai pirkote i vežimukus? Sunku issirinkt o jau laikas pirkt
Mums pirmagimiui atidavė vokelį su vilna viduje, tai ir dabar šį naudojam 🙂 Man atrodo su avikailiu vokeliai geriausi artėjant šaltąjam sezonui, nešąla juose vaikai 😊 Aš saviškį taip kaip yra apsirengęs namie, paguldau į vokelį, užsegu, dar kepurytė ir einam į lauką, po 1,5 - 2 val. parsivežu šiltutėlį 😊
Kisulita parašė:
Mums pirmagimiui atidavė vokelį su vilna viduje, tai ir dabar šį naudojam 🙂 Man atrodo su avikailiu vokeliai geriausi artėjant šaltąjam sezonui, nešąla juose vaikai…
Aš turiu Womar firmos vokelį į vežimą. Bet aš dedu kombinezoną ir tada tik į vokelį.
Kisulita parašė:
Tikiu, kad labai sunku, kai mažylis papinukas, o namie dar du vaikai, kuriems irgi dėmesio reikia 🥴 O dar kur namų ruoša 🤯 O dieną namie nemiega ilgesnių miegelių p…
Nežinau kodėl, bet namie miega kokį pusvalandį, arba nebent su juo gultum miegot, tada galbūt ismiegotų valandą.
Tikrai, namų ruoša labai kenčia, kiti mažyliai taip pat. o dar vienas jų uzkimo, kitas slogą pasigavo, tai dabar namuose išvis chaosas 🙄 bandom saugot mažylį, bet tik sekundei išeik, jau žiūrėk bučiuoja.. O patiems irgi dėmesio dar daugiau apsisirgus reikia. Ir pačiai savijauta kažkokia nekokia.. Tikiuosi, viskas bus ok.
Kaip džiugu, kad yra ramių mažylių!
O kaip sekasi mamytes, kurios rasė prieš porą savaičių, kad vaikučiai panašūs į mūsų? T. Y., kurie nepabuna ramiai, nuolat verkia ir nežinia ko..
Mums jau sesta savaitė, bet situacija nesikeičia - nubunda verkdamas, budrauja mažai, nuolat nesiojam, nes verkia. O ir nesiojant daznai verkia.. Ramus tik ant papo, miegot irgi labiausia ant papulio nori. Vis galvoju, kad gal jam miego norisi daugiau, bet nepavyksta.. Pilvukas būna skauda, bet tuomet verkimas visai kitoks. Vyrui sakau, kad atsigime į senelį - ir sotus, ir pamyluotas, bet nelaimingas. 🙈😁