Andria parašė:
Gal žinot ką į garintuvą galima lašint esant nedideliam kosuliukui?
As naudoju kvepuok liasvai is aromama.
Andria parašė:
As naudoju kvepuok liasvai is aromama.
Andria parašė:
Kiek pamenu jusu mazasis covid susirgo,o kaip jus , ar sirgote kartu dabar? Nes itariu man bus korona... Itariu kad nuo dukros, nes niekur visai as neinu, net i parduotuve. Labai bijau mazaji uzkresti, nes miegam kartu lovoj su juo 🙄
JonVytė parašė:
Kiekvieną dieną dėkoju Dievui, kad jis auga sveikas, stiprus, guvus, protingas...bet šiandien jis mane išvedė iš proto. Tas nemiegojimas jo, načiort, kartais galvoj…
Labai suprantama situacija mano vaikas irgi tik ant ranku migdosi makaluojasi raitosi o geriausia akis trina tada tai ate miegui. Tai ka nebegaliu ištverti vyrui sakau nes migdau valanda o miega 20min tai nupirko man cybexo kedute kur pasidaro i gulima padeti nu ir ka užsupu aš jį toj kedutej dienos metu nes nebegaliu valandomis supti to vaiko visa kuna jau skauda o apie psichika nebesneku jau konkrėčiai po jo užauginimo man gydimo reiks. Nuolatinis zirzimas iš proto veda air podus reikia nusipirkti kad nebegirdeti nieko turbūt. Sekmes ir ištvermės nes aš jau išprotejau. Ir dar pridursiu kad net važiuojančioj mašinoj nebemiega ilgiau nei 30 min tai nuo Kauno iki Vilniaus vaika laikiau ant ranku nes žviegimas neapsakomas siaubu siaubas jau niekur nebegaliu varyti su vaiku realiai. Nzn kada bus geriau jau mane neviltis apėmusi
Leilau parašė:
Labai suprantama situacija mano vaikas irgi tik ant ranku migdosi makaluojasi raitosi o geriausia akis trina tada tai ate miegui. Tai ka nebegaliu ištverti vyrui sa…
Laikykites mamos, dabar ziuriu daugumai cia musu nekokios dienos del vaikuciu. Mano dukra jau pasveikusi, tai nuo pirmadienio leisiu jau i darzely, bet.. sekmadieni gryzta tetukas musu ir del dukrytes sirdy biskeli suskaudo ar ji nesijaus kaip pasakyt cia dabar nu nuskriausta, kad va tete gryzo, o mane i darzely jau vedat.. 😩 ar as cia prisigalvojau jau.. net nezinau 🤦🏻♀️ Dar kazin kaip is po sirgimu jai darzely seksis 🤦🏻♀️
JonVytė parašė:
Kiekvieną dieną dėkoju Dievui, kad jis auga sveikas, stiprus, guvus, protingas...bet šiandien jis mane išvedė iš proto. Tas nemiegojimas jo, načiort, kartais galvoj…
Stiprybės 🤗 gal dantukai dygsta, aš savąjį pastarosiomis dienomis irgi labai sunkiai užmigdau, kaip sakot rėkia rėkia ir išsijungia, užmigęs dažnai pravirksta, naktį irgi pradėjo taip, tokia lyg slogytė tai yra tai nėra, o nuo vakar žandukai rausvi lyg paberti, labai panašu, jog ant dienų turėsime dantų 🙂 mišinuko visai nebegeria dieną! Kramto tą žinduką, tampo kaip šuniukas kokį žaislą, o vandens nedaug geria, dabar užsakiau Dr.Brown gertuvėlę su šiaudeliu ir svareliu, gal taip geriau gersis.
Galvoju ir aš apie aromamos dantukų fėja, bet čia mažoka buvo atsiliepimų, tai vis svarstau dar...
O dabar vyksta kažkas nerealaus, sėdžiu tyloje ir geriu karštą kavą! Dičkė meno mokykloje, mažąją įkalbėjo užmigti pogulio tėtis (namuose antra savaitė po adenoidų operacijos), mažiukas iš kelinto karto irgi pagaliau užmigo. Visoms linkiu tokių kelių minučių dienoje, prašviesėja protas 🙂
niduliuke parašė:
Stiprybės 🤗 gal dantukai dygsta, aš savąjį pastarosiomis dienomis irgi labai sunkiai užmigdau, kaip sakot rėkia rėkia ir išsijungia, užmigęs dažnai pravirksta, nak…
As jau kaip ritualas kas vakara po prausimosi, besiruosiant miegui patepu dantuku feja uz ausu, ant smilkiniu, kakla. Ir ant tiutes uztepu zirniuka dentinox... nezinau, kiek visa tai padeda, bet uzmiega labaaaai ramiai pavalges (ptiuptiuptiu)
Leilau parašė:
Labai suprantama situacija mano vaikas irgi tik ant ranku migdosi makaluojasi raitosi o geriausia akis trina tada tai ate miegui. Tai ka nebegaliu ištverti vyrui sa…
Labai Jus užjaučiu🙏 laikykimės drauge❤
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai