2021.09.24 00:18 (prieš 5 m.)
Mano vyras šią savaitę nuo 5 darban, tai su visais trimis tai irgi- jezusmarija. Ryte kaip kariuomenėj- kol didieji mankštą, aš mažą noei nenori pamaitinu, tada tie valgyt, mažas kakot, tada visi rengiamės ir varom į mokyklą. Paskui pietų reik užmigdyt kad spėtų iki pirmos val pavalgyt, nes po to vėl kakot, o tada vėl brolių pasiimti. Tada vėl migdomės, kol tie pamokas ruošia, ir 5 val aleliuja- valandai- pusantros dideli sportuoja,o aš geriu kavą pas mamą 😀 tada jau vakarinė rikiuotė ir iki 9 visi turi miegot, ar nori ar nenori. Nes mano tv ir arbatos laikas😀 kai su vyru kartu dalinamės, tai easy, bet vienai, tai jomajo, milijonas žadintuvų per dieną, kad viskas vyktų laiku. O dar galvojau taip gerai manausi, taip čia gerai varau ir gerai atrodau. O draugė klausia ar viskas gerai? Paskuo kita dar... Tipo kažkas kažkam pasakė, kad tipo auvargus atrodau. Och tu blemba kaip įsiutau- suvargus! Tai visą dieną pikta dabar, kad taip pasakė. Tipo kad nepasidažius ir su kedais, tai jau mat blogai....hrrrrr pabandytų tos nesuvargusios su kablais tą padaryti....ir visgi, kaip save įtikinti vietoj rytinio damiegojimo pasportuot?😭