2021.11.19 08:30 (prieš 4 m.)
Nėštukė321 parašė:
Ir maniškė neatrodo, gaila, kad gydytoja koncentruojasi į skaičius😕. Sakė jau turi valgyti varškę ir jogurtą nes 9 men. Klausė ar maitinu, sakau taip. Taip savo nuo…
Tą jūsų gydytoja, aš jai pasakyciau komentarų. Ji yra teisi ir dalies, nes nutraukus Mp geriau miega. Bet vaikas mažas ir jam to labai reikia!
Pyragėlis parašė:
Va mes vakar meginom einant miegoti užvalgyti košytes..... Nedaug tik pameginimui. atsigulem 22h ir išmiegojo iki 7:40 apsidžiaugiau iki negalėjimo. 🥰 Ir va po pi…
Mano sūnui padidėjęs seilėtekis ir jis valgymo pabaigoje buvo vis paukst ir atvemia. Jeigu gerai pavalgo ir paskui žaisdamas ją nors į burną susikisa tada paukst ir atpila. Jeigu koset pavalgęs pradeda irgi atpila. Tai pirma diena aš labai issigandau, nes buvo ir po pusryčių ir po pietų. Tada sumažinti porcijas vos vos ir ilgiau maitinu. Temp nėra jis gerai jaučiasi, tai aš galvoju, kad čia tik pats "susivimdo"
Ievuciukas123456 parašė:
Mums tiesiog pasakė,jog reikia žuvų taukus jau duoti.O daugiau apie maitinimą nekomentavo,nes 6 mėnesių buvau sakius,jog duodu gabaliukais valgyti,tai sakė duoti ko…
Dėl gabaliukų tiesos yra, nes jie viską ismeto ir mažai ką suvalgo. Aš šitam duodu į rankas valgyti jis ten graužia ką nors - o as kose su šaukštu
jeigu su gabaliukais gerai susitvarkyti duočiau daugiau, bet jis toks labai sprangus vaikas. Vakar daviau makaronų tai juos ir žvejojau iš burnos