2022.10.17 09:26 (prieš 3 m.)
Bagira parašė:
Parašysiu dėl atpylinėjimo iš asmeninės patirties. Su pirmu vaiku turėjom šitą problemą iki maždaug 6mėn. Nesvarbu, ar po valgio keisdavom pampersą ar prieš, nesvar…
Negaliu nepakomentuoti, nes labai gražiai parašėte, jog gyvenote merliukų pasaulyje 😁 Aš maitinu pati, bet su pirmagime irgi laaaabai vargom dėl atpylinėjimų, ir kaip sakot, nesvarbu nei padėtis, nei veiksmas - varydavo fontanais. Bet mano mamiška nuojauta neleido apie tai sakyti daktarei, nes maždaug žinojau, kas laukia: milijonai daktarų, pareiškimai apie neva netinkantį mano pieną, galiausiai kokio refliukso nustatymas, aiškinimai, kad išaugs ir t.t. Tai ką, mažai svorio priauginėjo, bet mudu su vyru irgi ploni, tai nurašė genams, o damutė taip ir augo su merliais ir per dieną po belekiek kartų keičiamu garderobu 🤷♀️😊 Ir aišku išaugo, išaugs ir jūsų mielos mamytės! Antrasis pradžioje irgi pilstės, jau galvojom laukia tas pats iki 8-9mėn, bet pilstės mažiau, o dabar visai retai kada atpila. Su vyru juokiamės, kad vaikinas raumenis arba lašinius augina, per 1mėn priaugo 1,5kg 🙈😅 Beje, kiek jūsų mažyliai sveria? Mūsiškis į ūgį kol kas nelb eina, tik į svorį 😁