Barbyte parašė:
O koks tas skausmas pilvo? Kaip prieš mėnesines? Man kartais irgi pamaudeną pilvo apačią, bet neilgai, nedažnai ir nestipriai 🤔
Man buna skauda maudžia šoną. Bet ne visada. Tai gydytoja ir siunčia pasidaryt inkstų echoskopija.
Barbyte parašė:
O koks tas skausmas pilvo? Kaip prieš mėnesines? Man kartais irgi pamaudeną pilvo apačią, bet neilgai, nedažnai ir nestipriai 🤔
Man buna skauda maudžia šoną. Bet ne visada. Tai gydytoja ir siunčia pasidaryt inkstų echoskopija.
Barbyte parašė:
Tai šoninis, ūmėjantis skausmas, atrodo lyg viduje kažką spaustų. Po inkstų echo paaiškėjo, kad dešiniajam inkstui prastai, bet kairysis dar laikosi. Echoskopuojanti gydytoja labai prigazdino, nemaloniai kalbėjo, prognozavo man prastą situaciją, bet urologas nuramino. Sakė, kad prie tokių rodiklių dėtų stentą ir nebūčiau nei pirma, nei paskutinė nėštukė, kuriai atliekama tokia operacija. Kadangi jis dedamas tik 1,5-ui mėn. Nutarėme, kad kol skausmas akių netemdo, kol tik kartą ar du į dieną paskausta, tai pakentėsiu, kad nereikėtų nėštumo metu stentą keisti du kartus. Nuramino tik tiek, kad mano lieliukui tai nekenkia, tai tik mano fizinis skausmas.
Lialia20 parašė:
Va įdomu dabar, vakar buvau priimamajame, padarė echoskopiją, per pilvą, kas man atrodė keista pamatavo kaklelį - 3,2cm. 18 sav., kai buvau pas savo ginekologę, buv…
Iki 2.5cm norma. Bet man kakleli matavo vaginaliu. Ir si nestuma seka del kaklelio, nes pradzioj svaratė, gal net apsiūti reiks. Bet db jau toks laikas, kad nebesiutu jei kas būtų.
as_ta parašė:
Man su pirmu nėštumu gal septintam ar aštuntam nėštumo mėnesy pradėjo trumpėti. Bet mano ginekologė nuramino mane, jei blogai nesijaučiu tai nereikia į ligoninę. O …
As antram nestume isgulejau nuo 22sav. Gimdziau 36sav. Atsidare jau buvo apie savaite 6cm, bet skausmu jokiu nieko nebuvo. Nuo 29sav stovejo kambari lagaminas sukrautas jeitektu skubiai lekti, nes tada kaklelis tik apie 1cm buvo.
Rasa 33 parašė:
Sveikos merginos. Ar jus dar nešiojat apsauginės kaukės? Aš nešioju.
Laba, aš taip pat dar nešioju
Alina.mano.vardas parašė:
Tai šoninis, ūmėjantis skausmas, atrodo lyg viduje kažką spaustų. Po inkstų echo paaiškėjo, kad dešiniajam inkstui prastai, bet kairysis dar laikosi. Echoskopuojant…
O kokie Jūsų šlapimo tyrimai būdavo? Jeigu su inkstais prastai, reiškia ir tyrimai nelabai turėtų būti
Barbyte parašė:
O kokie Jūsų šlapimo tyrimai būdavo? Jeigu su inkstais prastai, reiškia ir tyrimai nelabai turėtų būti
As taip pat pagalvojau kazkaip kraujas ar slapimas rodo uzdegima🤷🏼♀️
Barbyte parašė:
Visuomet puikus. Nestumo metu atlikau maziausiai 5 kartus slapimo tyrima ir viskas gerai. Net ir dabar atliktas buvo kraujo ir slapimo tyrimas nerode jokiu nukrypimu. Jeigu ne inkstu echoskopas nebutu net pamate.
Barbyte parašė:
Ir kiek skaiciau tai visur raso kad kraujas paprastam slapimo tyrime rodo inkstu problemas.
O skausmas jau buna ne skausmas, o priepolis, kai jaučiamas nepakeliamas skausmas tikrai ne maudimas...
Sveikos🤗 Ar jau jaučiat, kad sunkiau judėti? Man pirmo nėštumo metu kažkaip atrodo vėliau tik sunkiau pasidarė (o atrodo, kad gal ir iš viso nebuvo labai sunku). Dabar nežinau ar metai, ar tiesiog kūnas neproporcingai treniruotas, kad jau atrodo sunkoka vaikščioti ir ilgiau stovėti. Ir dar pastebėjau, kad kūprinuosi🤔
megani parašė:
Sveikos🤗 Ar jau jaučiat, kad sunkiau judėti? Man pirmo nėštumo metu kažkaip atrodo vėliau tik sunkiau pasidarė (o atrodo, kad gal ir iš viso nebuvo labai sunku). Da…
Mano trečias nėštumas ir tikrai kitoks nei buvo anie du 😃🙈 su šituo nėštumu irgi sunkiau man, daug vaikščioti negaliu, pavargstu, reikia pailsėti 🙈 nors man 22 sav, bet pilvukas jau didelis ir sunkiau jau daug ką daryti.. bijau pagalvoti, kas gale nėštumo bus 😃 taip kad puikiai Jus suprantu 😊
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai