KornNeli parašė:
O kada daro apižiūra gimdos kaklelio?
Man darė 8ą savaitę, bet čia užsienyje, gal LT nedaro. Taip pat tuo pačiu metu tikrino ar pH geras, ar nėra infekcijos.
KornNeli parašė:
O kada daro apižiūra gimdos kaklelio?
Man darė 8ą savaitę, bet čia užsienyje, gal LT nedaro. Taip pat tuo pačiu metu tikrino ar pH geras, ar nėra infekcijos.
Mamytes sekmes ir sveikatos Jums laukiams savo mazyliu ❤️, vis del to pasirode sviezio kraujuko, vaziuovau i ligonine. Tuscia puslele, nesivystantis. Atsijungiu nuo sios grupes, biski paverksiu, susitaikysiu su ta mintim ir pasistiprine vel bandysim. Sekmes visoms! Saugoki save ❤️❤️❤️
Katiniukeee parašė:
Mamytes sekmes ir sveikatos Jums laukiams savo mazyliu ❤️, vis del to pasirode sviezio kraujuko, vaziuovau i ligonine. Tuscia puslele, nesivystantis. Atsijungiu nuo…
Moteriškos stiprybės ❤️
Katiniukeee parašė:
Mamytes sekmes ir sveikatos Jums laukiams savo mazyliu ❤️, vis del to pasirode sviezio kraujuko, vaziuovau i ligonine. Tuscia puslele, nesivystantis. Atsijungiu nuo…
Laikykites!!! Esu tai patyrusi... Stiprybes jums! Linkiu, kad neužilgo vėl aplankytų džiaugsmas! ❤️
Purifa33 parašė:
Nu komentuokit dabar - nepergyvenk nieko baisaus???
Nelabai suprantu, ko jus siekiat? Irodyt, kad buvot teisi? Kad tepliojimas reiskia tik persileidima? Deja nepavyks, nes nemazai kam teplioja ir daktarai apziureje, patvirtine, kad nestumas vystosi puikiai. Nustokit gasdinti! Kad esant tepliojimams reikia butinai pasitikrint, tai faktas, apie tai mes visos ir sakom, nes kiekvienos organizmas skirtingas, situacija skirtinga. O cia, kad gasdinsit, ivarysit streso, bus tik dar blogiau.
Pimpiri parašė:
Ar kuri sake, jog pasitikrinti nereikia? Visos pasidalino savo patirtimi ir nuramino, kad tai ne visada reiskia blogiausia, nereikia is karto nurasyti jog persileid…
Pritariu.
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai