Spyko parašė:
Sveikos merginos.
Man eina 12Ssav., šiandien prasidėjo dideli pilvo skausmai, skausmas šonuose ir sp…
Vaziuokit zinoma 🥺🥺🥺 duokit zinoti Kaip jums ❤️
Spyko parašė:
Sveikos merginos.
Man eina 12Ssav., šiandien prasidėjo dideli pilvo skausmai, skausmas šonuose ir sp…
Vaziuokit zinoma 🥺🥺🥺 duokit zinoti Kaip jums ❤️
musiutyte parašė:
Sveika nepraėjo viską ką suvalgau iš vemiu viskas šlykštu miegot tik norisi dar prie viso to covida visi pasigavom seimoi
Ar turit temperatūros? Aš ir eisiu daryti covid testo. Šiandien temperatūra aukšta sukilo. Su paracetamoliu mušu vis. Bet neramu dėl nėštumo, kad nepakenktų.
Būsima_mama_ parašė:
Sveikos, ar galima mirkyti kojas šiltame vandenyje su druska dėl peršalimo? Nes vienur skaitau galima kitur ne ir pasimečiau🙈
Kai man reikėjo aš mirkiau, su saiku ir ne verdančiam vandenyje. 10 min tikrai gal nepakenks, jei temperatūros neturit.
Sveikos mamytes.cia esu naujoke.
Man 13sav.daremes genetinius tyrimus tai viskas mums gerai.zinom kad turesim broli 💙 turim dar 2 berniukus 8metu ir 10metu.
Siandien savo berniukam pasakem naujiena.
Musu viresnelio reakcija biski isgazdino.kai pasakem pradejo verkti ir sako ne mama as nenoriu daugiau 😏 nusiramina ir vel pradeda verkti.Gal kazkas turejo tokia situacija?
O.K.S parašė:
Sveikos mamytes.cia esu naujoke.
Man 13sav.daremes genetinius tyrimus tai viskas mums gerai.zinom kad turesim broli…
Labas!🐻
Mano dukra 9metu, turim dar broliuka 1m., pakeliui slapukas. Kai gims dukrai bus 10metu 🐻
Reakcija nebuvo labai dziugi, sako: nu gerai.. bet i mano kambari jie gales uzeiti tik po viena 😂😂😂
Bet nebuvo asaru ar kazkokiu piktumu. Manau susitaikys su ta mintim ir lauks broliuko ☺️
Spyko parašė:
Sveikos merginos.
Ar buvot priimamajame? Ar viskas gerai?
as_ta parašė:
Ar turit temperatūros? Aš ir eisiu daryti covid testo. Šiandien temperatūra aukšta sukilo. Su paracetamoliu mušu vis. Bet neramu dėl nėštumo, kad nepakenktų.…
Vakar turejo man paskutine diena buti izoliacijos - nes vaikas su teigiamu buvo... ir pasidariau pgr ta proga vakar, nes siandien pas gine turejau vaziuot ir genetini darytis ir pgr teigiamas 🙈🙈🙈
evelyncikas1234 parašė:
Merginos patarkit, esu dideliame strese.. atėjo kraujo tyrimai, kadangi turiu namie katinėlį, darė toksoplaznos tyrimą.. ir jis teigiamas 😭 pas gydytoją tik po keli…
Aš šiuos tyrimus atrodo esu darius prieš nėštumo planavimą. Praeitą kartą gydytoja komentavo taip, kad vienas rodiklis rodo, jog praeityje esate persirgus ir turite antikūnių, o kitas, kad šiuo metu nesergate.
Gal kitos galės patikslinti ir žinos tiksliau. Vienok jaudintis tikrai nereikia, o bandyti išlaikyti ramybę iki konsultacijos su gydytoja.
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai