Braškė.. parašė:
Nepamirškit prie šių gerti vitamino c papildomai, nes sudetį tik geležis pati viena 😇
Ačiū už patarimą, net nebūčiau pagalvojus iškart😉
Braškė.. parašė:
Nepamirškit prie šių gerti vitamino c papildomai, nes sudetį tik geležis pati viena 😇
Ačiū už patarimą, net nebūčiau pagalvojus iškart😉
ClipClop parašė:
O po dviejų valandų ne per mažas?
Daktarė pasakė, kad viskas gerai su gliukozės tyrimu. Antrąją valandą pasiprašiau ir buvau išėjus į lauką pasivaikščioti, nes nebegalėjau sėdėti poliklinikos koridoriuje dar valandą, kur karšta, trūko gaivaus oro ir milijonai visokiausių žmonių kvapų😂 galvtai turėjo įtakos, nežinau net.
Aš Julija parašė:
Sveikos, hemoglobinas 108, šiandien vizito metu daktarė liepė nusipirkti šiuos papildus, gerti mėnesį, paskui žiūrės pasikeitė kas ar ne.
Man kažkodėl atrodo, kad po dviejų valandų rezultatas jau yra per žemas
ClipClop parašė:
Arba tiesiog užsigert apelsinų sulčių stikline kai geri geležį![]()
Arba taip jei skrandžio nedirgina 👌😇
Kumutuke parašė:
Jetau kiek streso! :/ Sveikatos ir kuo ilgiau isnesioti savo mazyle! Jei ne duok D ivyktu gimdymas, kad ji butu sveikute! Yra daug neitiketinu nestumu, kai patys gy…
Kumutuke parašė:
Jetau kiek streso! :/ Sveikatos ir kuo ilgiau isnesioti savo mazyle! Jei ne duok D ivyktu gimdymas, kad ji butu sveikute! Yra daug neitiketinu nestumu, kai patys gy…
Aciu uz palaikyma! Oj streso begales, bet as tikiu, kad viskas bus gerai. Jau jos aktyvumas tai begalinis, juda taip, kad net sujuda visas pilvas, uzdek ranka iskart atsako atgal.
kaip jusu nestumas? ;)
Alina.mano.vardas parašė:
O taip, labai dažnai pakietėja. 🙂
Man irgi pakietèja, atrodo vakare kartais mergytei per maza vietos, dar labiau ja jauciu. Manau, normalu, kad tas pilvas ne minkstas visada, ne?
diana0322 parašė:
Aciu uz palaikyma! Oj streso begales, bet as tikiu, kad viskas bus gerai. Jau jos aktyvumas tai begalinis, juda taip, kad net sujuda visas pilvas, uzdek ranka iskar…
Stipruole auga
Aciu, gerai augam, mazylis irgi gana aktyvus, svarbiausia negazdina su judesiuku nebuvimu
darbuose paskendusi, tai atrodo nespesiu pasidziaugti nestumu, baisiai greitai laikas lekia
laurora parašė:
Per maza gliukoze irgi nera gerai. 🤔
O kokio dydžio merliukus siuvat? ir kiek sluoksnių dedat? Aš irgi galvoju pasisiūti, bet nežinau kokie būtų patogiausi..
monciki parašė:
O kokio dydžio merliukus siuvat? ir kiek sluoksnių dedat? Aš irgi galvoju pasisiūti, bet nežinau kokie būtų patogiausi..
Pirkau medziaga po 2 m. Tai is jos 3 didelius siuvu ir 2 mazesnius. 1 sluoksnio. Bet cia jau kiekvienai individualiai,manau
Kumutuke parašė:
Stipruole auga![]()
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet ka turite omenyje pasidziaugti nestumu? As asmeniskai prisigalvoju kuo daugiau veiklu ir darbu, kad greiciau prabegtu nestumas.
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai