Sweet parašė:
Kava irgi nesveika, bet geriu po 2 puodelius į dieną... 🤨🙂
Man tos kavos tai žiauriai noris 🤣🤣🤣🤭
Sweet parašė:
Egle N. parašė:
Sveikos, siandien suzinojau Nipt rezultatus. Turesime dar viena mergaite ☺️
Sveikinimai ❤
Aurielka parašė:
Man irgi,tai i diena isgerdavau po 3 prieš nestuma. Tačiau pastojus ji pasidare labai neskani,tai visai atsisakiau🙂
Sweet parašė:
Netiesa. Pagal PSO, vienas puodelis kavos per diena nekenkia. Arbatos is vis minimos tik tos, kiriose yra kofeino, tai juodos ir zalios jau geriau negerti, kei isgertas puodelis kavos. Realiai yra tik keli dalykai, ko nesciom negalima, o visa kita su saiku, kaip ir nenesciom. Tiek visokiu mitu pasklide, kad reiketu tiesiog patikimesnius saltinius pasirinkt. Ramiau gyvensit. 🙂
dabar sąraše pakeičiau į 03-29 😊
1„Cituoti“
User has not uploaded an avatar
Requem 20 sav. 1 m.
prieš 39 sek.
Vakar biski supykau ant Liutkevicienes is VGN.Nors pries tai ja garbinau ir gyriau.
Man CRB UZKILO iki 216, nors nesergu. Seimos gyd jau ir i greitaja pagalba skubos tvarka pas lor isvijo. Loras irgi paguziurejo. Tipo nu sveika.bet pagerk antibu.
Isgeriau savaite antibu, ateinu pas bpg kontrolei. Ta uz galvos susiemus po antibu crb 116. Ji jau klykia tau sepsis tuoj vaika prarasi. Tuoj vos ne mirsi. Nezinau ka su tavim daryt. O TA PRASME AS NESERGU NET SLOGOS NETURIU.
sako varyk i vgn cito pas gine. Kad pazetu ar vaikas ok.
Paskambinu Liutkevicoenei.viska pasakau. O ji sako o tai ko tipo is manes nori. Ka as tau padesiu. VAIKAS MAZAS 19 SAV. NER CIA KO ZIURET I JI.
Likau apsalus kai ji taip uzveme.
Pasakiau gyd kad nepriima.sako nieko nezinau varai i VGN IR TIKRINI VAIKA.
nu aisku net ir su cito siuntimu priemimas nenorejo priimti paziuret. Teko primeluot kad skauda pilva. Aisku suprato kad meluoju, nu bet pasakiau kad skauda, teko ziuret vistiek.
Tai vaikui viskas ok. Man pratese dar antibu, bunant sveikai. Sakiau nu jo.
Rrbeka parašė:
As kava pradejau gerti bent jau su pienu 1 kart per diena, nes spaudimas zemas. Kaip siandien ryte prabundu su galvos skausmu, pasimatuoju 95/55/62 tai kava gelbeja…
Mano taip pat žemas 90/60, tai daktarė sakė, kad nenudauginčiau kavos dar galima gerti stiprią juodą arbatą, ir daug daug vandens, kad padidinti kraujo tūrį😀 sąžiningai išgeriu po 2l ir tikrai taip galva nebesvaigsta 😀
Derosi parašė:
Mano taip pat žemas 90/60, tai daktarė sakė, kad nenudauginčiau kavos dar galima gerti stiprią juodą arbatą, ir daug daug vandens, kad padidinti kraujo tūrį😀 sąžini…
Bandysim daugiau vandens pagerti 😊
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai