Viltis18 parašė:
Sveikos. Ar čia viskas gerai? Pagal skaičiuokle jau turi būti 4sav. Mm dieną turėtų būti šeštadienį. Ar ne per maži hcg skaičiai ?
Manau geri skaičiukai, pasitikrinkit po kelių dienų ar dvigubėja;) ovuliacija vėliau gal įvykus
Viltis18 parašė:
Sveikos. Ar čia viskas gerai? Pagal skaičiuokle jau turi būti 4sav. Mm dieną turėtų būti šeštadienį. Ar ne per maži hcg skaičiai ?
Manau geri skaičiukai, pasitikrinkit po kelių dienų ar dvigubėja;) ovuliacija vėliau gal įvykus
Rugsell parašė:
Manau geri skaičiukai, pasitikrinkit po kelių dienų ar dvigubėja;) ovuliacija vėliau gal įvykus![]()
Ačiū. Kaip tik laukiu iš naujo pasidaryti tyrimus. Prg turbūt neverta jei geras yra?
TayTay parašė:
4 pabaiga - 5, bet cia manau labai individualu![]()
Mane irgi taip pat, bet jau kaip ir liovėsi
Zozole parašė:
Labukas, gal kas patars ka man valgyt jau net nebežinau, nuo visko pykina dar CD daug ko atsisakiau. Nebežinau ir skrandi skauda ir guzulas kuri išvemsiu.
Kaip aš Jus suprantu! Pati taip kamuojuosi nuo birželio pabaigos ir, atrodo, kad tas kasdieninis pykinimas niekada nepasibaigs. Aš galiu valgyti tik grikių košę, džiūvėsius ir kai kuriuos vaisius (bananai, nektarinai, melionai, arbūzai). Man kiek padeda imbierinių arbatų ar limonadų gėrimas, citrinos griežinėlio suvalgymas ar šiek tiek pasaldintų arbatų gėrimas. Ai, dar agurkai visai gerai eina į trasą. Laikykitės! ❤️
kaktusa parašė:
Kaip aš Jus suprantu! Pati taip kamuojuosi nuo birželio pabaigos ir, atrodo, kad tas kasdieninis pykinimas niekada nepasibaigs. Aš galiu valgyti tik grikių košę, dž…
O aš nebežinau ka valgyt mesos nei zuvies negaliu varškė stovi, vaisiais piknaudziauti negaliu, visi kvapai erzinai taip sunku. Ačiū už palaikyma
Viltis18 parašė:
Ačiū. Kaip tik laukiu iš naujo pasidaryti tyrimus. Prg turbūt neverta jei geras yra?
Tikrai neverta, aišku jis pamažėjęs bus, jei darysit, bet tai normalu nėštumo metu;) o šiaip linkiu gerų rezultatų!;)
Nata12 parašė:
merginos čia mano žirnelis bega???? Vakarykštis apačioj viršui abu katik daryti...
Tai gal skysčių daug gėrėte šiandien ir koncentracija mažesnė ... Nereikia galvoti iškart blogiausio😉😉
AuWa parašė:
Tai gal skysčių daug gėrėte šiandien ir koncentracija mažesnė ... Nereikia galvoti iškart blogiausio😉😉
Negeriau skysčių aš daug .. tiesiog jau pagal mm dienas ryt turi 8sav but o echo nemato...
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai