Vasara93 parašė:
Uk randuosi, geriausiu atveju kreipsiuosi rytoj i ankstyvo nestumo skyriumi, nes jei siandien tai nusius i emergency, prasedesiu puse paros ir nieko nepadarys... nu…
Bet nedaug, be kresuliu? Gal netycia sutampa su mm?
Vasara93 parašė:
Uk randuosi, geriausiu atveju kreipsiuosi rytoj i ankstyvo nestumo skyriumi, nes jei siandien tai nusius i emergency, prasedesiu puse paros ir nieko nepadarys... nu…
Perlinė... parašė:
Kresuliuku nera, menesines turejo baigtis jau dabar pagal laika jau...
Vasara93 parašė:
Kresuliuku nera, menesines turejo baigtis jau dabar pagal laika jau...
Na reik tiketis kad nieko rimto...lauksim rytoj ziniu ❤️
Perlinė... parašė:
Tai gal ir gerai jusu atveju nes butu sunku atsisakyti 5 puoduku jei taip ipratusi
Na as suzinojus apie nestuma sumazinau kava iki 1 puodelio ryte ir tai su pienu silpna ..;) man lengva atsisakyti kazko;) kazkaip su tuo problemos neturiu ;)
Vasara93 parašė:
Labas rytas merginos. Atsikeliau su nekokiom nuotaikom... isgeriau vakar tu magnio milteliu, o siandien ryte pasitiko sviezias tamsus kraujas...
Belieka laukti ir stebeti , bet galbut tikrai tik sutapimas su mm arba kazkoks senas kresuliukas pasisalino .. gal viskas bus gerai
Perlinė... parašė:
Na reik tiketis kad nieko rimto...lauksim rytoj ziniu ❤️
GABdisk parašė:
Na as suzinojus apie nestuma sumazinau kava iki 1 puodelio ryte ir tai su pienu silpna ..;) man lengva atsisakyti kazko;) kazkaip su tuo problemos neturiu ;)
Labai noriu tiketis, taciau vien tai, kad hcg skaiciai nepatys auksciausia ir dvigubinas tik kas 68 valandas nelabai suteikia daug vilties.. labiausiai ko bijau, kad tik nepasitvirtinu buves scenarijus, nes ir tai tik viena kiausintaki beturiu...
Sveikos. Na, ką jungiuosi ir aš su savo siurprizėliu 🙈 jaučiuosi, palyginti su kitais nėštumą iš visai neblogai, apart emocijų ir kvapų. Tos kurios nebe pirmą kart laukiatės, ar ir jums staigiai didėja pilvas? Man jau dabar sunku paslėpti nėštumą 🤦🏻♀️ Aišku manau čia pilvo išpūtimas, bet, kad jo ir įtraukti nebegaliu. Ir dar vienas smagus nėštumo požymis, kurio nesu girdėjusi tai viduriavimas 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tikita parašė:
Sveikos. Na, ką jungiuosi ir aš su savo siurprizėliu 🙈 jaučiuosi, palyginti su kitais nėštumą iš visai neblogai, apart emocijų ir kvapų. Tos kurios nebe pirmą kart …
Man sakyciau visai normaliai dar. Matosi, bet nebaisiai. Pas mane kita situacija nenoriu tustintis 😕😕😕
Vienaragis parašė:
Beje, atradimas ir dėl rytinės kavos, karštos negaliu gerti nes pykina, bet jei kava su dauuug ledo ir pienu tai puikiai! 😀
Ir as! Jei jau kava geriu, tai tik taip.. o jetus, o dar pries pora menesiu buvau tikra kavomane! Vyras sako, kad manes jau nebeatpazista....😂😂😂😂😂 nebesu kompanijone😄
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai