2024.04.03 18:31 (prieš 2 m.)
Braškytės parašė:
Sveikos mamytės. Eilinį kartą norisi kažkam išsikalbėti
Jums nebūna taip , kad artimoje aplinkoje net nesinori išsipasakoti kažkam, nes vistiek tapsi nesupra…
Man buvo taip, kai vyra erzina tiesiog savo egzistavimu
taip nutinka kai neskiriate laiko sau, tik leliukui ir vyrui. Dabar viskas kitaip kai vyras pasiima mažylę kažką nuveikti o aš į ta laiką tai į vonią nueinu pagulėti, tai nagus susitvarkyti nueinu, ar tiesiog knygą paskaityti, na esmė tik sau laikas ir niekam kitam, tada atsileidžia galvelė ir vyras pasidaro vėl nuostabus koks buvo prieš tai
man labiausiai erzino ta mintis jog vyras betkada gali veikti ką nori aavo laisvo laiko metu. Bet teko su savimi padirbėti, jog vyras turi kitas pareigas ir jis, taip turi praleisti laiką su mažiuku leliuku, bet jis niekad nebus dominuojantis iš tėvų. Nes tikrai neveltui mes, moterys, nešiojam leliuką 9 mėnesius pilvely. Tai man ir ties tuo teko padirbėti, kad taip aš esu mama ir vaikučiui bent jau šiuo momentu ir tikrai kurį laiką dar reikės mamos labiau nei tėčio, tieisog taip sutverta gamtos
bet laikas Sau BŪTINAS! Ir nesijauskite kalta, jog jums to reikia, jūs irgi esate žmogus ir tikrai reikia tos valandos ar pusvalandžio kad ir sakykim tiesiog NIEKO neveikti 🌸