giedrule123 parašė:
O pavyzdžiui jeigu pavalgius ir pamatavus po 2val. yra 4,8, tai čia nėra per mažas net? 🤔
ne, pats tas. Man sake tik maziau negu 4 kad nebutu😇
giedrule123 parašė:
O pavyzdžiui jeigu pavalgius ir pamatavus po 2val. yra 4,8, tai čia nėra per mažas net? 🤔
ne, pats tas. Man sake tik maziau negu 4 kad nebutu😇
miss388 parašė:
Sveikos, o kas jums padeda nuo kylancios rugsties? ka galima naudoti? (rugstis kyla retai, viena du kartus per menesi pasitaiko)
Fruttin rekomendavo ginekologe, su praejusiais nestumais kramtydavau juos, dabar dar nekyla..
miss388 parašė:
Sveikos, o kas jums padeda nuo kylancios rugsties? ka galima naudoti? (rugstis kyla retai, viena du kartus per menesi pasitaiko)
Frutin vartoju arba yra dar toks gerdoff nepygus medaus skonio pakiukuose skystis ji leido ginekologe jisai padengia skrandzio sieneles stemple tokiu apvalkaliuku ir taip mazina, tai kai smarkiai buvo naudojau ji dabar uztenka per diena keliu frutino tableciu jos tokiu kalkiu skonio bet svarbu veikia.
Karolina_C parašė:
Ačiū! Rytoj pasikonsultuosiu telefonu su 3 lygio ginekologu, bet kažkaip man kol kas linksta širdis pasidaryti nipt dėl visiškos ramybės.
Sveika, man irgi pamatė jį. Išrašė siuntimąir sakė važiuoti į santariškes pasitikrinti dar, bet sakė nepanikuoti, nes jis dažnai dingsta. Buvom pas genetikę mokamai, ji viską ištyrė ir sakė kad ji mato irgi jį, bet viskas toliau gerai. Tai sakė į nemokamą vizitą nevertą važiuoti dabar, geriau važiuoti apie 30 savaitę, kai jau kažkas bus pasikeitę. Sakė nesinarvuok, nes toliau viskas yra gerai ❤️
Raganele83 parašė:
Man 5.4 , pas endokrinologą siunčia. O jums jaučiasi kažkas del jo?
Man gestacinis. Man gliukoze buvo 5.17.
keke parašė:
Man gestacinis. Man gliukoze buvo 5.17.
Kažkokiu išskirtinių pojūčių tikrai nejaučiu.
Bet va buvau ekoskopo apžiūroje vakar , tai pasake ,kad mažylis pagal savaites kiek per dideli svori turi, nors sake nera ko pergyventi ,tai gali but del GD .
Bet vistiek nerimauju, sakiau dar labiau reiks mityba prižiūrėt ,nors pas mane nebuvo jokio viršijimo gliukozės kiek matuojuos.
giedrule123 parašė:
Sveikos. Ką vartodavote nuo kosulio ar balso užkimimo?
Kiek domėjausi Isla saugus nėštumo metu
Viktorija9112 parašė:
Kažkokiu išskirtinių pojūčių tikrai nejaučiu.
Bet va buvau ekoskopo apžiūroje vakar , tai pasake ,kad mažylis pagal savaites kie…
Man per echo visada pasako, kad didesnis ilgesnis, bet ir genetika veikia, negali visi buti pagal standarta, kai mano vyras 2 m, o kitos 1,8 m ;). Mityba reikia ziureti labai, bet man kuo toliau, tuo sunkiau atsisakyti skanumynu 🙄
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai