giedrule123 parašė:
O gal esat kas bandę šaldyti papilomas su tokiu specialiu tam skirtu preaparatu iš vaistinės? 😊
Šiaip kremų jokių karpų šalinimui nerekomenduoja
giedrule123 parašė:
O gal esat kas bandę šaldyti papilomas su tokiu specialiu tam skirtu preaparatu iš vaistinės? 😊
Šiaip kremų jokių karpų šalinimui nerekomenduoja
julija121 parašė:
Neštukes geriat Aviečių arbata?
Ne, nelabai rekomenduojama...
julija121 parašė:
Aviečių lapų negalima. Pačias avietes žalias valgyti galima. Dėl uogų arbatos nežinau, bet šiaip visokių žolelių arbatų sakė nelabai galima. Nei čiobrelių nei pipirmėčių. Tai geriu vaisines su obuolių gabaliukais
Šiltėja parašė:
Sveikos, mamytėsgalbūt yra šioje grupėje būsimų mamų iš Jeruzalės ar Baltupių?
Sveiki, Aš iš Didlaukio g
julija121 parašė:
Aš su pirmu nėštumu gėriau aviečių uogų arbatą 38sav ir pagimdžiau ankščiau laiko. 39+1. Tai kai pasakiau akušerei, sakė sveikinimai, kad ne ankščiau pradėjau gerti ją. 🫠
Viktorija9112 parašė:
Sveikos merginos ;)
Norėjau pasidomėti, ka naudojate nuo uodų, ar kitų vamzdiu kūnui?![]()
Labukas. Aš naudoju Avon Skin So Soft Original Dry Oil Spray. Jis turi sudėtyje citronelos, dėl to veikia kaip repelentas. Tikrai rekomenduoju.
Sveikos nėštukės!🥰🌸 Kaip jaučiatės jau antrajame trimestre? Kaip einasi nėštumas? Kaip darbuose sekasi? Kaip nuotaikos?
Nes mano pradžia tai pavadinčiau tobula,nei maudimu,skausmu,nemaloniu kažkokių pojučių, ir dabar nuo kokios 21-22 savaitės šakės nugarai,kluba labai skauda, pilvukas stipriai kietėja😢 ir visokie pilvo apačios maudimai,durimai atsirado, darbe irgi jau bėda jaučiu,kad nebepadirbu ir tik blogesnė savijauta būna, tai dabar nuo pirmadienio nedarbingume, nors atrodo ir noro ir energijos turiu eiti,daryti ,kažką veikti ,bet tik biški daugiau judesio ir pilvukas kaip akmenukas visas sutrauktas, itemptas , tai ir prie psichologinės būsenos viskas prisideda ,kad norisi daryti kažką o negali, tie visi skausmeliai irgi iškart galvos skausmas ar viskas gerai ... žooodžiu tikiuosi laikina stotelė ir aprims viskas🌸
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai