sauluzytee parašė:
va va, o LT dar moterys daznai skundziasi, kad blogai..kitur isvis siaubas..
![]()
Taip, kiek domėjausi, LT tikrai viena iš palankiausių šalių tėveliams auginantiems vaikus, tiek motinystės atostogų, tiek išmokų atžvilgiu.
sauluzytee parašė:
va va, o LT dar moterys daznai skundziasi, kad blogai..kitur isvis siaubas..
![]()
Taip, kiek domėjausi, LT tikrai viena iš palankiausių šalių tėveliams auginantiems vaikus, tiek motinystės atostogų, tiek išmokų atžvilgiu.
avucas parašė:
Laba. Mes airijoj gyvenam, irgi trumpos dekretines, 6 menesiai 😒 bet ka dariau, tai grizau po dvynuku trim dienom I darba, ir issidabojam su teciu, aisku, kartu vis…
Teks kažkaip derintis... 6 mėn iš vis kosmosas 🙆🏼♀️
wilddreamm parašė:
Sveikos 🌺 kaip savijautos, kai orai gereja? Kada zadat i dekreta eiti? Laiku ar veliau?
Liko savaite ir einu atostogu paskui negrįsiu, prasidejo smagumas su siluma tiek sutino kojos kauliuku nematyt
Andromeda123 parašė:
Sveikos! Gal yra mamyčių iš Vilniaus centro/šnipiškių/žvėryno rajonų, kurios ieškos pasivaikščiojimų kompanijonės gimus vaikučiams? 😅 Susirašykim!…
Aš prie Petro Povilo bažnyčios, palei upę galim susitikt🤣
ViSiJu parašė:
Sveikos. Norėjau paklausti, ar ką nors kankina kojų tirpimas? Ko griebiatės?
Aš motinystės atostogas parašiau nuo rugsėjo 1d. 🤦🏼♀️
man šian tirpsta dešinė visą dieną.. kankynė. nuo sėdmens iki kelio, galima išprotėt 😭
sugargreta parašė:
man šian tirpsta dešinė visą dieną.. kankynė. nuo sėdmens iki kelio, galima išprotėt 😭
Panaudokit volą, geriau gumbuotą. Turėtų skaudėti, bet po to atleis.
sugargreta parašė:
Ir man taip pat, nuo sėdmens iki kelio, tik kairiosios kojos 🙆🏼♀️
ViSiJu parašė:
Sveikos. Norėjau paklausti, ar ką nors kankina kojų tirpimas? Ko griebiatės?
Aš motinystės atostogas parašiau nuo rugsėjo 1d. 🤦🏼♀️
Sveikutes,
Uoj cia jums dar perliukai ilgai busit su vaikeliu 🙈 o va olandijoje is viso tik 16 savaiciu.. max 6 sav. iki gimdymo galima iseiti ir max 10 sav. po
Gimdymo galima likti su vaikeliu 🤯 labai priklauso nuo darbovietes, jei sunkesnis fizinia darbas isleidzia i sergamuma anksciau, bet po gimdymo grizimo data neaikeicia.. tai asmeniskai ir atostogas taupau, ir vyras taupo ir tevai lietuvoje taupo, kad kaip galima ilgiau isbutu musu spinduliukas namuos..
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai