Papartele parašė:
Aš klinikose. Man konvėjerio nesijaučia, bet pacienčių daug 🙂
O gulite vienvietėje palatoje? Kaip ten reikalai su jomis?
Papartele parašė:
Aš klinikose. Man konvėjerio nesijaučia, bet pacienčių daug 🙂
O gulite vienvietėje palatoje? Kaip ten reikalai su jomis?
ad.astra parašė:
Man ir nelabai juda ženklai. Taip pat priskirta diena skatinimui. ☺️ o kur gimdysite? ☺️
Kauno klinikos ,o jus ?😇
malaja315 parašė:
mes ir atkeliaujam pas lapkritinukus 🙈 guliu ligoninei skatinama tabletėmis 😊
Ar labai baisu ? 🫣
R2024 parašė:
Ar labai baisu ? 🫣
na kolkas ner baisu nezinai kada prasides uzeina maudenimai kaip menesiniu kokie 30s ir nurimsta bet šiandien dar tik viena dozė
R2024 parašė:
Kauno klinikos ,o jus ?😇
Vilniuje, Santariškėse. Linkiu visos sėkmės, kas jau ligoninėje laukia mažiukų su skatinamaisiais. O kam dar laukia - skatinimo diena, linkiu, kad savaime prasidėtų. O jeigu ne - tai sėkmingo skatinimo ir gimdymo 🥹🩷
Vandutė parašė:
Sveikinimai visoms pagimdžiusiomsnorėjau pasidomėti ar gal taip.pat kuriai pasitaikė itin didelis kojų tinimas? Anksčiau patindavo, bet ne pasidarydavo kaladės,…
Sveika, pas mane jau antrą mėnesį patinusios kojos, batai jokie netinka. Kuo toliau, tuo baisiau. Naktį ar gulint ir rankų pirštai tinsta. Išrašė vaistų, bet bijau juos vartoti, nes rašo kad nerekomenduoja nėščiosioms. Taip ir kankinuosi. Jei yra laiko, tai padeda kažkiek valandų pagulėti kojomis į viršų pasidėjus kažką. Bet aš ilgai negaliu taip išgulėti 🙂
R2024 parašė:
Ar labai baisu ? 🫣
Man su pirma dukra reikėjo, skatinimo, buvo skatinima su tablėtėmis, pirma išgėriau 8:00. O jau dukra laikiau rankose 00:04 val. lyg reikejo gerti kas 4 val. tabletę. Linkiu sklandaus laukimo.
Vandutė parašė:
Sveikinimai visoms pagimdžiusiomsnorėjau pasidomėti ar gal taip.pat kuriai pasitaikė itin didelis kojų tinimas? Anksčiau patindavo, bet ne pasidarydavo kaladės,…
Man buvo, bet tino ilgai nuo kokios 30 savaitės, pas mane kaupdavosi skysčiai, ir turėjau aukšta spaudimą į nėštumo pabaigą, tai tas ir lėmė tuos tinimus
Svajonė85 parašė:
Sveika, pas mane jau antrą mėnesį patinusios kojos, batai jokie netinka. Kuo toliau, tuo baisiau. Naktį ar gulint ir rankų pirštai tinsta. Išrašė vaistų, bet bijau …
Bandau ir aš laikyti aukščiau, anksčiau tinkamo, bet tikrai ne tiek kiek dabar, su spaudimu kaip ir bėdų neturiu, iki 36sav naudojau aspiriną dėl preeklamsijos rizikos, bet spaudimas buvo geras. Daugiausia tindavau per karščius. O dabar nežinau kas pasidarė liko ne kojos o kaladės
prie viso to gėrio, šiandien valgydama sumuštinį (minkštą) pajaučiau trūkimo jausmą ir išsitraukiau pusę danties
atrodo ir kalcį vartoju, kitus papildus, bet matyt vaikui reikia daugiau nei aš duodu 😄
Vandutė parašė:
Bandau ir aš laikyti aukščiau, anksčiau tinkamo, bet tikrai ne tiek kiek dabar, su spaudimu kaip ir bėdų neturiu, iki 36sav naudojau aspiriną dėl preeklamsijos rizi…
Man lb mankstos padeda su pirmu vaiku nejudejau lb tinau, kraujospudis kilo, visokiu skausmu apturejau ir pan.su siuo max judu nuo 22sav kiek leido jegos ir nesciuju mankstas 3× sav darau visai kitaip daug lengviau, skausmus nugaros , klubu nuima, ner tokiu tinimu ir jokiu kraujospudziu, aisq dar sveika mityba prie viso to kiek iseina :))
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai