2024.04.23 22:35 (prieš 2 m.)
EGrigaite parašė:
Sveikos mums jau 31 savaite .
Sunku net nuoasakoti savo baimes .
Oi pas mus irgi sunkusnstartas buvo.
Kadangi žindžiau dar naktimis ir nebuvo normalių mėnesinių grįžę, tai realiai gavosi 1 trimeste alko pavartoti (nedaug, ten alaus, šampano taure, vieną kartą 1 taurelė stipriau), gal 2h sedejau jakuzzi, buvau pirtyse, tampiau ten viską belenkaip, kokius 20-30kg daiktus 😂
Jau įtariau, kad laukiausi, kai sirgau su 39+, bet vaistai nebuvo vien paracetamolis ir jūros druska...
Veliau sirgom su vaiku tai 3 paros buvo 39.7, aišku jau nėščioms saugiai, tik realiai druskos tirpalu ir paracetamoliu gydantis.
Vaikas atsiliko 3sav dydžiu, po to 2 liko.
Buvo nugarai nervas užspaustas mėnesį negalejau normaliai eit, o kitas vaikas mažas, negali gulinet...
Dabar kaip ir viskas gerai, tik svorio daug labai (jau dabar gal 16-18kg) magnio lb trūksta. Na ir termino nebekoregavo nors atsilikom, tai būsim realiai gegužinukai greičiausiai, nes liko menuo iki termino.
Keliuosi į wc naktį kas 2h kaip laikrodis, būna tarpuose vaikas atsikelia 😀
Vidurių uzkietijimas max būna kartais. Judesių nera lb daug, kai jau vaiko miego metu prisedu ramiai, tafa labiau jaučiu, arba naktį.
Bet šiaip tikiuosi, kad viskas vaikučiui gerai, nes man tai man, isgyvensiu 😀 na ir baisu, kaip reiks.dalint dėmesį ir visą rutiną. Vyras turės prisivers daaaaaug daugiau padet