Mamyte159 parašė:
Sveikos mamytes, po kiek laiko išsiimėt siūlus po cezario? Man sakė neanksčiau penktadienio bet nedarbo diena penktadienis...
Man gimdymo namuose nieks neėmė lauk, o prabuvom 10d., tai išėmė poliklinikoj 11d
Mamyte159 parašė:
Sveikos mamytes, po kiek laiko išsiimėt siūlus po cezario? Man sakė neanksčiau penktadienio bet nedarbo diena penktadienis...
Man gimdymo namuose nieks neėmė lauk, o prabuvom 10d., tai išėmė poliklinikoj 11d
Jolicka003 parašė:
Sveikos, aš čia su tokiu klausimu pas jus. Kokia jūsų nuomonė apie baltąjį triukšmą? Ar yra kas naudoja?
Naudojam, bet ne pastoviai. Kai sunkiai migdosi tik. Turim migduką Monie, kuris skleidžia rožinį triukšmą. Arba kartais jei ant rankų būna, tai iš youtube paleidžiu belekokį white noise video.
Jolicka003 parašė:
Sveikos, aš čia su tokiu klausimu pas jus. Kokia jūsų nuomonė apie baltąjį triukšmą? Ar yra kas naudoja?
Bandėm, bet kažkokio labai didelio efekto nepastebèjau. Irgi iš Youtube paleidom.
Jolicka003 parašė:
Mes dienos miegeliam migdydami pajungiam per youtube, dabar dar užsisakiau ir aparačiuką atskirą, kad telefono palikt nereikėtų. Dar tik kelias dienas bandom miego ritualą susikurt, tai nežinau ar labai veikia tas baltasis triukšmas, nes mes dar tuo pačiu ir suvystom jį, bet truputį lyg ir veikia, užmiega paguldytas ne ant rankų.
Jolicka003 parašė:
Kolkas nenaudojom dar, bet su pirmagime naudojom nemažai. Bet stengėmės saikingai naudoti, kad neūžtų ištisai
jadoren parašė:
Ačiū. Dabar turiu medela viengubą, tikrai geras. Reikia dvigubo ir suabejojau, kurį pirkti. O spectra turi simuliacija?
Aš turiu medele swing dviguba, man tai pasaka buvo kai reikėjo. Nei joks kitas nesugebėdavo nutraukti pieno, o šis buvo tikras išsigelbėjimas, kadangi su dukra vyras ėjo VPA, o aš grįžau į darbą ir dar teko išvykti į stažuotę, tai pientraukis tik Medela padėjo išsaugoti pieną ir maitinti mažę
P.S. jei jums reikia dvigubo galiu padovanoti, reiktų tik buteliukus pasikeisti, nes mano jau gerokai aptrinti 😅 bet varikliukas veikia puikiai aš dabar ektra atvejui turiu kelioninį tai tas nebereikalingas
Antradienį apsilankėm pas daktarytę, pasvėrė jaunuolį tai per 10 dienų jau be kelių gramų atgavęs savo svorį vyrukas, kas labai pradžiugino ūgio tai niekaip nepavyko merginoms pamatuoti, tai užrašė kaip ir gimdykloje 60cm 😅 nes su sulenkta koja 56 išmatavo, bet niekaip nedavė kojytės ištiest, sakė ner ko čia matuoti eisim dabar kai bus lygiai mėnesio. Smagu, kad vyrukas gerai valgo, nors pilvukas jau kartais pradeda pagadinti gyvenimą, bet viskas kitas einasi gerai.
Labai sveikinu visas sulaukusias savo mažylių!!! ❤️❤️❤️ Laikas beprotiškai greitai bėga 😊
Jolicka003 parašė:
Labas, mes naudojam kokius porą mėn tai mums vaikutis miega vos ne tik su juo dieną.
Sara3 parašė:
Labas, mes naudojam kokius porą mėn tai mums vaikutis miega vos ne tik su juo dieną.
O kokius garsus jungiate? Aš vakar pirmą kartą iš mėginau per yuotube gimdos garsą. Nes visa sawaite miega nori, o niekaip neužmiega, prasikankinam visa diena, o vakare pervargę miega nori o niekaip🥴pajungus gimdos garsą, Rima Rima ir uzmigo❤️💙
Elanders parašė:
Gal kam bus aktualu: Barboroj Huggies sauskelnėm akcijos
Labutis, ir man aktualu - būčiau išties dėkinga
Sveikos, grizome po pirmojo vizito is daktares poliklinikoje jau. Kazkaip nesusimasciau paklausti is karto, bet mus uzrase pas chirurga ateinanti menesi. Kazkaip dabar grizus namo tik kylo klausimas, kodel? Kazkaip negirdejau kad pas chirurgus naujagimius reiktu vesti. Tai labai ir idomu ir baisu pasidare, ko gi cia tiketis galima.