R2024 parašė:
Jei jau paskirta skatinimo diena tai reikia tiketis,kad jau ta diena ir gims ? Nes nemanau,kad ten uztruks ilgai
ziurint kiek jum savaiciu bus🤔
R2024 parašė:
Jei jau paskirta skatinimo diena tai reikia tiketis,kad jau ta diena ir gims ? Nes nemanau,kad ten uztruks ilgai
ziurint kiek jum savaiciu bus🤔
R2024 parašė:
Mane pradejo skatint spalio 3 o gime spalio 4, viskas priklauso kaip atsidarines kaklelis
R2024 parašė:
Kaip tik vakar su gydytoja aptarėme mano skatinimo planą - viskas priklauso nuo to, kaip gimdymo takai bus pasirengę, kokia bus reakcija į vaistus. Gali būti, kad viskas greitai, o gali, kad ir kitą dieną gimdymas įvyks 🙂
viktorijabazariene parašė:
Man irgi maitinu pati bet atsidaro žalių kakiu, net nežinau nuo ko 🤔
Pas mus dingo zalia spalva po dienos, gal kazka busiu uzvalgius 🫠
Mamyte159 parašė:
Sveikos mamytes gal kas tvarketes jau gimimo liudijimus? Ir esate nesusituokusios kiek kainuoja tėvystės pripažinimas ir gimimo liudijimas?
Tvarkèmès. Internetu registruojant vaiką ir pripažįstant tėvystę kartu nieko nekainuoja.
Tik reiki abiem tèvam turėti mobilų parašą dokumentų pasirašymui.
Elanders parašė:
Labukas,
Guldau vieną kartą ant vienos pusės, kotą kartą ant kitos, bet būna nepatinka, ir apsiverčia į tą kurią tuo metu nori, kartais miega kaip paguldytas, galvytė simetriška tai neimu į galvą 😁
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai