laura993 parašė:
Sveikos, gal pas kažka irgi buvo žemas tirotropino (skydliaukės) rodiklis? Ką gydytoja sakė dėl to?
Nieko tokio čia normalu vėliau turi savaime kilti man taip paaiškino endokrinologe
laura993 parašė:
Sveikos, gal pas kažka irgi buvo žemas tirotropino (skydliaukės) rodiklis? Ką gydytoja sakė dėl to?
Nieko tokio čia normalu vėliau turi savaime kilti man taip paaiškino endokrinologe
Vy_1 parašė:
Sveikos,
Laba, man taip pat! Naktį net prabundu verčiantis nuo skausmo, o dieną kaip niekur nieko būna.
Mummy parašė:
Sveiki, gal žinote kodėl pašalino iš uždaros Spalinukų grupės? :/
Taip keistai, jokių forumo taisyklių nepažeidžiau, o va šiandien prisijungus žiūri…
Mane irgi pasalino. Buvo parasyta, kad salinamos nieko nerasancios nares. As rasiau ir vistiek pasalino. Vistiek nespedavau skaityt tu simtu prirasytu zinuciu per diena. Maziau streso buna maziau skaitant forumus 😀
vasaris2023 parašė:
Sveiki, o koks yra tas zemas?berods norma I trimestro metu nuo 0,1, II trimestro nuo 0,2 mU/L
![]()
Pas mane 0,043 norma ten rašo nuo 0,38
Sveikutės😊 Ar kuriai nors pamaudžia pilvo apačią? Būna dienų, kad nieko nejaučiu, bet jei pvz tik užsiimu namų ruoša pasilenkiu kažką nuo žemės paimti iškart pradeda mausti... Po nakties maudimai praeina. Neramu... bet prieš pirmą echo irgi taip buvo, bet viskas su vaikeliu gerai buvo tai save guodžiu, kad viskas turi būti gerai...😊🙄
Ju ba parašė:
Mane irgi pasalino. Buvo parasyta, kad salinamos nieko nerasancios nares. As rasiau ir vistiek pasalino. Vistiek nespedavau skaityt tu simtu prirasytu zinuciu per d…
Na jei viena sms per pora menesiu parase tai ir pasalino nes jau cia vistiek neaktyvumas.
@tanjuke@ parašė:
Sveikutės😊 Ar kuriai nors pamaudžia pilvo apačią? Būna dienų, kad nieko nejaučiu, bet jei pvz tik užsiimu namų ruoša pasilenkiu kažką nuo žemės paimti iškart praded…
Labas, man irgi taip yra bent pora kartu i savaite, kad atrodo tempia ir maudzia pilvo apacia
Taip pat keisti dalykai ir su krutine, viena diena jautri, kita visai ne... tikiuos nieko blogo, nes as daugiau simptomu kaip ir nejauciu, nera nei pykinimo...tik dantis valantis rytais paziaugcioju 🫢 na tikiuos, kad nieko blogo, nes visokiu minciu prisigalvoju... ar yra tokiu, kuriu nepykina? 🤔
Mitxi parašė:
Laba, man taip pat! Naktį net prabundu verčiantis nuo skausmo, o dieną kaip niekur nieko būna.
O man šiai dienai visai neskauda krūtinės, tik padidėjus ir vos vos jautresni speneliai. Labai džiaugiuosi šitu, nes man labai nepatinka kai skauda krūtinę 😅
Manęs nepykina, krūtinė pastangrėjo nes buvo labai minkšta pasidariusi ir maitinant šiek tiek skauda spenelius, jautrūs duše ir jei trinasi drabužiai, bet nėra labai bjauriai. Ir viskas, daugiau jokių požymių. Pirmas mano echo bus tik balandžio 17d, bus jau virš 12sav, o su pirmu nėštumu vėmiau 5mėn kasdien po belekiek kartų, tai irgi pagalvoju ar dabar tikrai viskas gerai. Kad bent mačiusi būčiau, o dabar dar kiek laukti🙈
Norma parašė:
Manęs nepykina, krūtinė pastangrėjo nes buvo labai minkšta pasidariusi ir maitinant šiek tiek skauda spenelius, jautrūs duše ir jei trinasi drabužiai, bet nėra laba…
Aš taip pat laukiu pirmo karto - balandžio 9d. Neramu tiek laukti 🙃
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai