Freiven parašė:
Sveikos, būsimos mamytės
norėčiau su Jumis pasitikslinti dėl motinystės, vaiko priežiūros atostogų ir išmok…
iki vaikui sueis 18 ar 24 mėn 🙂
Freiven parašė:
Sveikos, būsimos mamytės
norėčiau su Jumis pasitikslinti dėl motinystės, vaiko priežiūros atostogų ir išmok…
LiLa94 parašė:
Ai, iki kol vaikui sueis.. Ačiū už patikslinimą
O jei tetis neims neperleidžiamų atostogų 2mėn., tai tada vaiko priežiūros atostogos bendrai sutrumpės tais dviem mėnesiais iki 16 ar 22 mėn?
Freiven parašė:
Ai, iki kol vaikui sueis.. Ačiū už patikslinimą
O jei tetis neims neperleidžiamų atostogų 2mėn., tai tada vaiko priežiūros atostog…
taip ☺️
HeyYou parašė:
Sveikos.
Pas mane su pykinimu ir vėmimu situacija tokia, kad meh.. 🙄
Sveikinimai. 😊
Fado parašė:
Vis savaitgaliais išpuola susitikimai su draugais ar giminemis, kaip išsisukat nuo klausimų apie alko?
Per vyro gimtadienį ėmiausi iniciatyvos maišyti kokteilius 😀 niekas nepastebėjo, kad gėriau virgin mohito 😎
Fado parašė:
Vis savaitgaliais išpuola susitikimai su draugais ar giminemis, kaip išsisukat nuo klausimų apie alko?
Kadangi man ankščiau labai dažnai būdavo pūslės uždegimai, tai teko prisidengt melu, kad "vėl" uždegimas ir geriu vaistus🙊🙊 Dar vairavimas geras išisisukimas.. Ir šiaip kartais sakydavau, kas mažinu alko, o anądien kaip tik "vaišinausi", tai šiandien nebegaliu, nes iš po vakar ale savijauta nekokia😉🙃😄 žodžiu, pagrinde melai😄
Fado parašė:
Su kuo rečiau susitinkam, tai tiesiog pasakau, jog geriu antibiotikus 😆Arba sinusitą gydausi, arba nuo danties 😆O jei važiuojam į svečius, tai būnu gera žmona ir pasisiūlau parvairuoti 😁😁
HeyYou parašė:
Sveikos.
Pas mane su pykinimu ir vėmimu situacija tokia, kad meh.. 🙄
Didžiausi sveikinimai jums🥳🥳🥳❤️🌷
Sveikos,
oficialiai jungiuosi į šią grupę ir aš. Buvau pas ginekologę, patikino, kad mažyliui viskas gerai. Esu 7oje neštumo savaitėje. Čia man bus antras beibis.😊
Kai laukiausi pirmos, pykino/vėmiau labai ilgą laiko tarpą. Su dabartiniu pykina/vemiu jau savaitę. Ginekologė skyrė pabandyti receptinį vaistą nėščiosioms nuo pykinimo Xonvea. Vakarvišgėriau vieną tabletė, nu kaip ranka nuėmė! Negaliu dar pati patikėti. Čia vaistas receptinis ir sakyčiau nepigus, bet kas kankinatės, turėkite omenyje 😊
P.s. norėčiau prisijungri ir prie uždaros spalinukų grupės 😊