Klarel parašė:
Sveikos, jungiuosi nedrąsiai ir aš prie jūsų! Turiu klausimą kaip kovojat su pykinimu
Tikrai gali pykinti nuo folio rugsties, bandykit pakeisti i aktyvia forma-folata
Klarel parašė:
Sveikos, jungiuosi nedrąsiai ir aš prie jūsų! Turiu klausimą kaip kovojat su pykinimu
Tikrai gali pykinti nuo folio rugsties, bandykit pakeisti i aktyvia forma-folata
Klarel parašė:
MN tai gal gazuoti gerimai padeda ir uzkast mazais kasniukais, tai tikrai geriau, o siaip ir košmaras atrodo nuolatinėse pagiriose 😱🫥🫥🫥🫥
Klarel parašė:
Bandykit folio rūgštį gerti vakarais, šiek tiek padeda bent jau dieną jaustis geriau.
Sveiko,
Dar prie privačios grupės neprisijungiau, tai paklausiu čia.
Dėl sudėtinko pastojimo lankiausi nevaisingumo klinikoje, pavyko pastoti naturaliai bet dabar gyditoja siųlė pasidaryti genetinė NIPT tyrimą. Vakar buvau pas savo ginekologę kuri prižiūrės visa neštumą. Ji davė siuntimą genetiniam ekoskopui, ir minėjo, kad NIPT nelabai verta daryti to brangaus. Užtektu tik to kur ištiria tris pagrindinius sindromus. Nes dėl kitų vistiek nieko nepakeisi.
Esu NIPT užsirašiusi kovo 18d. Genetinis ekoskopui galiu registruotis nuo kovo 19d.
Klausimas?
Ką darytumėte pirma ekoskopą poto NIPT? Darytumėt tik ekoskopą? Ar nesvarbu tvarka darytumėt abu? Jei daryti NIPT ar tikrai nelabai verta daryti brangesnio? O gal pirma padarius ekoskopą pasako kad reikia platesnio NIPT?
Susipainiojau visai, būsiu dėkinga už betkokia nuomonę, nes supratau, kad turiu pati nuspręsti
O truputi pergyvenu, kad negerai pasirinksiu.
Ačiū
V J J parašė:
Sveiko,
Dar prie privačios grupės neprisijungiau, tai paklausiu čia.
Geriausiai pradziai butu nipt po to ekoskopas kad jei rastu kazka kad galetu koncentruotis aiskioje vietoje, bet nipt atsakymas ilgai eina tai
Oksana parašė:
Geriausiai pradziai butu nipt po to ekoskopas kad jei rastu kazka kad galetu koncentruotis aiskioje vietoje, bet nipt atsakymas ilgai eina tai
Ačiū už Jūsų atsakymą
Žinau apie 7-10 dienų kol gausiu atsakymą. O geriau darytis kuo platesnį ar visgi tikrai pakanka minimalaus?
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai