Gandriene parašė:
Vyras tai eis kur prie gyvuliu. Mas juk neisiu su maziuku vaiku viena ten i laukus kazkur arba zoles pjaut. Nu tai eisiu grindu plaut. Valgyt visiem padarysiu...
O dieve!!! Priminkit.. Kodel jus ten is vis vaziuojat?
Gandriene parašė:
Vyras tai eis kur prie gyvuliu. Mas juk neisiu su maziuku vaiku viena ten i laukus kazkur arba zoles pjaut. Nu tai eisiu grindu plaut. Valgyt visiem padarysiu...
monamour parašė:
Ech.. O kaip nevaziuoti? I Lietuva vaziuojam, tevai mano kitam mieste. Na tai kaip nevaziuosi ir pas uosvius. Tuo labiau kad anukas yra..
Gandriene parašė:
Ech.. O kaip nevaziuoti? I Lietuva vaziuojam, tevai mano kitam mieste. Na tai kaip nevaziuosi ir pas uosvius. Tuo labiau kad anukas yra..
Labai paprastai - imi ir nevaziuoji 🤷♀️ Mane uzkniso - as nebevaziuoju 🤷♀️ Ar jus mazi vaikai, kad tevu bijot..? Nes nu sorry... Normaliai tevai is proto eina, kai vaikai karta per metus grizta, o ne grindu plaut ir karviu sert pristato 🤷♀️
Biski cia man Zemaites (Zemaites?) “Marti”... tik kad sunus ne lodarius, bet teveliai tai tip top.
Gandriene parašė:
Tai as nelabai suprantu ko bedavojates, jei pati viska darot savo noru 😂
Gandriene parašė:
Neikit tų grindų plauti. Pradės dar išnaudoti. Į svečius gi važiuojat o ne į namų tvarkytojos darbą. Ar jūs namie grindų neatsiplaunat?
Mrs_Coffee parašė:
Tai jau tikrai.
Mrs_Coffee parašė:
Uoj as ir jau ir pati nezinau
Nu tiesioh erzina viskas juose. Visiskai manes nesupranta o as ju.
Tikrai man irgi atrodo kad vaiku tiek ilgai nemate. Atrodo dziaugtus kad atvaziavom... O jie vos mano vyras is masinos islipa sako o kai9 gerai kad atvaziavot reikia tas anas daryti
Ai, is anksciau. Man santykiu pradzioj pasakojo siaubo istorijas kaip kita marti ju sunui neleidzia padeti tevams, kad grieztai riboja ta pagalba. Tada baisejaus kokia baisuokle marti. Dbr lb gerai suprantu. Nes jiem sunus yra kaip darbiniai arkliai...
Kita vertus vaikai ir turi padeti tevams.. Bet tarkim finansines pagalbos atsisako grieztai, jiems reikia grynai fizisko darbo. Kol esam pas juos tai jie kaip ir pailsi biskuti...
Niuni parašė:
Neikit tų grindų plauti. Pradės dar išnaudoti. Į svečius gi važiuojat o ne į namų tvarkytojos darbą. Ar jūs namie grindų neatsiplaunat?
Issiplaunu
jie tokiu svariu grindu kaip pas mane mate net nera speju
jiems nera labai iprasta ta svara. Bet cia jau kita sneka.
Nu bet cia sitie dalykai.. Nu as ju mastymo nepakeisiu. Is ju net ir kaimynaibjuokdavos kai mano vyras paauglys buvo. Kad va isvaziuos sunus i mokslus tai kas jiems zole nupjaus... Nes mano vyras daugiau nieko visa vaikyste ir nemate tik darba.
Man didesne problema kad nerandu su jais kalbos ir kuo toliau jauciu vis didesne antipatija...
Gandriene parašė:
Nu bet cia sitie dalykai.. Nu as ju mastymo nepakeisiu. Is ju net ir kaimynaibjuokdavos kai mano vyras paauglys buvo. Kad va isvaziuos sunus i mokslus tai kas jiems…
Manau jie tokio tipo kad "gimdėmės vaikus tik tam kad ūkyje padėtų". Jei jau ir žolės nesugeba nusipjauti tai dar keli metai ir jau norės kad sūnūs juos karšintų.
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai