2019.02.27 13:12 (prieš 7 m.)
Nyana parašė:
Čia prasidėjo neseniai, antram vaikui gimus. Kasdien kalbam ta tema, labai tikiuosi, kad susivoks. Pas mus tas pats, anyta pati protingiausia visame kame. Kažkaip n…
Na mano vyras tai idomu kaip sureaguotu, jei taip pasakyciau jo mamai. Labai erzina tas. Kazkada labai prases i svecius jo tevai, bet buvom jau suplanave isvykti, bet vyras, aiskus, leido trumpam uzsukti. Pasakem, kokia situacija, kad daug laiko neturim..tai aiskus jie velavo valanda ir net nesiteike pakelti ragelio. Kai jie atvyko, as su sypsena dar pasakiau “truputi veluojam” (jie atvyko 6, kai prasem kad butinai 5), tai man anyta atsove “5 ar truputi po 5-jokio skirtumo”... ammm ok, galvoju, tebunie. Vyras kaip visada nieko, o kas linksmiausia, isvykus jiems jis reze man “kaip tu gali taip su mano tevais kalbet” ... likau nesupratus, kodel as blogiete..ir aiskus niekur net nebeisvykom ir likom susipyke namie. Ir tokiu situaciju begales pas mus. Kartais net atrodo, kad ji specialiai taip elgiasi, kad prodytu, kokia ji karaliene 😁🤷🏻♀️