sandrukeb parašė:
Mano anyta pamenu klause mano vyro ar aš darau valgyti?!?!vyras priaugo apie 20kg su manim, kai kokia šventė ir jie atvažiuoja tai ji viska ragauja ir rece…
Aš nedarau vyrui valgyti :)))
sandrukeb parašė:
Mano anyta pamenu klause mano vyro ar aš darau valgyti?!?!vyras priaugo apie 20kg su manim, kai kokia šventė ir jie atvažiuoja tai ji viska ragauja ir rece…
Aš nedarau vyrui valgyti :)))
Marr parašė:
Dar yra tam tikra kategorija, kuri specialiai tvarkytu namus ir darytu valgyt, kad tik turetu, ka palot - marti nesitvarko, valgyt nedaro... ???
tikrai yra tokiu......
mes pusmeti glaudemes pas uosvius, kai remonta daremes, daug kartu anytai sakiau mum ar bent jau man valgyt nedarykit. nesu isranki maistui galiu ir viena duona suvalgyt jei ant greicio reiks, tik tiek, kad nevalgau kiaulienos...... tai ji darydavo valgyt. ir mum. net po kelis kart per diena (pvz paruose is teslos kazkokiu ten, puse imete virt, pavalge su uosviu ir mano vyru, poto grizau is darbo ir vel vire visiem is naujo) ir siaip darydavo pvz kiaulienos patiekala plius vistos patiekala, as jai vel sakau nereikia taip nevarkit, jei gaminat vista ok bet jei kiaule tai valgykit kiaule o as ta diena ka nors susigalvosiu pati. (mes turedavom atskirai nusipirke ar desreliu ar dar ten to ano, nes darban as ir is namu dedavau)... ......viskas buvo dzin, nu galvoju jei lb nori tegu daro kaip nori. beeeeet. drauge dirbanti reabilitacijoj kur anyta eidavo del kojos, man pasake, kad anyta jai net pasakojo/skundes kokia ji va saunuole/nuskriausta per kelis puodus gamina...... tada tai pyktelejau
db gimus vaikui baigiu isprotet nuo jos elgesio (rupestis perauges y baisulini ikyruma ir tt)...
tendencija parašė:
Nu, as tai buciau laiminga bele sutvatkytu ir man nereiktu![]()
as nekesdavau jei mama man tvarkydavo, ypac spinta... o cia anyta... nu vistiek turi juk savo tvarka ir pan, poto ieskok ten kur ka padejo ar dar ka..man tai lb nepatiktu...
Marr zinokit ten jau nieko nebegalima pakeisti,nebent uosviene pripazinti neveiksnia ir i seneliu namus ja. O buta parduoti. Atiduoti paskola bankui ir lai ji gyvena is to kas liktu. Atrodo,kad dabar link to viskas ir eina. Nes jai dabar prasideda laikini amnezijos priepuoliai. Nelinkiu nieko blogo jai,bet matyt pats gyvenimas taip viska sudelioja. Nei vienas vaikas nenori su ja gyventi,o ir negali taigi,kad ne duok Dieve neiseitu kur per tuos priepuolius ar namu nepadegtu jau yra svarstoma ir apie pencionata.
stasiovnaster parašė:
Marr zinokit ten jau nieko nebegalima pakeisti,nebent uosviene pripazinti neveiksnia ir i seneliu namus ja. O buta parduoti. Atiduoti paskola bankui ir lai ji gyven…
Karma favoritu neturi visgi... ? visi gauna pagal nuopelnus ?
Ghostflower parašė:
tikrai yra tokiu......
mes pusmeti glaudemes pas uosvius, kai remonta daremes, daug kartu anytai sakiau m…
Ach, zinokit man taip pat buvo!.. ? Bet as jau nescia budama supratau, kad jei nieko nesiimsiu, tai tas vaikas bus musu su anyta "bendras reikalas"!.. Ir ne tik!.. Mano mama ne kazka geriau!.. ? Buvo 7men nestumo, kai jos galutinai abi mane uzkniso ir as dejau visiska ignora!.. ? Neatsiliepiau, nesusitikinejau... Mano mamai perdave tevas, kad "pribrido", o anytai - mano vyras ? taip ir pasibaige lipimai ant galvos ??
Man labai slykstus, bet deja, labai daznas reiskinys yra vyresniu zmoniu bandymas nugyvent graziausias gyvenimo akimirkas du kartus - savo ir dar paskui vaiku "nuvogt"... Kad ir su vaiko gimimu - normaliai vaiko atejimo "spektaklyje" tevai sedi pirmoj eilej, seneluai - antroj, bet kai seneliai pradeda ropstis per galvas i pirma eile, o tevus bando nustumt i antra, nu tai come on... O mano vestuvines sukneles nenori per mano vestuves apsirengt??? ???
Dekui Dievui mano vyras aukso luitas ir savo mamele visada nuleidZia ant zemes... ??
Marr parašė:
Ach, zinokit man taip pat buvo!.. ? Bet as jau nescia budama supratau, kad jei nieko nesiimsiu, tai tas vaikas bus musu su anyta "bendras reikalas"!.. Ir ne tik!.. …
Tikrą tiesą pasakei apie jų norą du kartus nugyvent gražiausias akimirkas. Aš kai išgirdau kad mano anyta pasake kad ji daug geriau pagimdė nei aš tai apstulbau. Galvojau čia rimtai? Senatvinis silpnaprotizmas visiškas.
Iš kur kyla tu kvailu anytų pavydas. Mano anyta nors ir medikė bet labai durna sena boba.
Marr parašė:
Ach, zinokit man taip pat buvo!.. ? Bet as jau nescia budama supratau, kad jei nieko nesiimsiu, tai tas vaikas bus musu su anyta "bendras reikalas"!.. Ir ne tik!.. …
o maniskis tam tikra prasme biski mamyciukas...kartais ji nervina ji bet vistiek viska pasakoja ir tt, nu nereik jai zinot kiekvieno vaiko pirstelejimo... jo brolis su zmona visai su vaiku nesusitvarke, tipo lb neramus buvo, o ir patys pries gimstant jam mazai domejos tai ji gal be savo nekokio charakterio dar gi galvoja jog mum ir reik pagalbos nes tiem reikejo...o vyras dar pasakoja kiekviena sh kai ji kasdieeeen skambina gal jai atrodo jog jis patarimu laukia..... nors as daug kart sakiau, kad viskuooo is anksto pas mane pasirupinta supirkta bet jai nedaeina visvien....... aj uzburtas ratas kazkoks, bet pribrendau, pasakysiu as jai graziai. nes irgi pribridau
o poto tik blogiau gali but jei nieko nedaryt...
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai