Lotos parašė:
Na as po apziuros![]()
2 placentos, bet 2 berniukai![]()
Sveikinimai
Lotos parašė:
Na as po apziuros![]()
2 placentos, bet 2 berniukai![]()
Sveikinimai
ziedunee parašė:
as zema 162cm ir smulki buvau, bet isnesioti dvynukus sekesi puikiai, visi stebedavosi, kur tau telpa tie du vaikuciai, tad linkiu ir jums 2015m besilaukianciu dvyn…
aciu aciu.. mes visos to tikimes
Lotos parašė:
Sake, kad taip buna, bet priezasties nezinojo. Geriu tik magni![]()
man ir taip sake
todel labai nenoriu pergyventi, bet zinai atrodo viena minute rami, kita jau nea. tie hormonai dar daug ka duoda!
Re
kruopele parašė:
man ir taip saketodel labai nenoriu pergyventi, bet zinai atrodo viena minute rami, kita jau nea. tie hormonai dar daug ka duoda!
Reikia islikti ramiai ir galvoti tik apie grazius dalykus.. Ar jau jauti judesius?
AVAK parašė:
Majoryti, man kartais atrodo kad jau jauciu. Bet gal anksti? Nors tai mano antras nestumas, su antru irpilvas didesnis, galima anksciau pajusti judesius
da…
Na man jau 17 savaiciu ir 2 dienos.. Pilvas tikrai labai jau didelis.. Bet judesiu dar nejauciu, o taip noretusi.. kazkaip atrodo ramiau butu kai jausciau kad ten kruta juda.. Man irgi antras nestumas, dvyniai.. keista. bet gydytoja liepe nesijaudinti.. toks ju darbas nuraminti stresuojancia nestuke
majority parašė:
Re
Stengiuos islikti rami, bet sakau tas kraujas ana savaite mane isgasdino ir ivare streso. Ne,nejauciu arba nezinau kaip tai atrodo
mano pilvukas labai mazas, va snd dienos foto 
AVAK parašė:
Kruopele, man 15sav ir 1d. kaip faina!!! Palaikysim viena kita?![]()
Tikrai smagu! Vienodas terminas
palaikysim butinai!
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai