AVAK parašė:
Nu logiska.. ) aciu )
O vienkartine ismoka vaikams dviguba bus?kiek? Po 1400lt?
Esu skaicius supermamose.lt kad kauno savivaldybe uz dvynukus duoda 5000lt, tik nezinau ar teisybe cia ar gandas. Nesidomejau pati.
AVAK parašė:
Nu logiska.. ) aciu )
O vienkartine ismoka vaikams dviguba bus?kiek? Po 1400lt?
Esu skaicius supermamose.lt kad kauno savivaldybe uz dvynukus duoda 5000lt, tik nezinau ar teisybe cia ar gandas. Nesidomejau pati.
kruopele parašė:
Teisybe. Duoda 5200lt. Mes gavome. Bet cia tik kauno miestas. Keleta psl atgal jau buvau aiskinusi sia tema.
Sveikos
Lotos man budavo toks duriantis jausmas bamboj, bet jis trukdavo kelias minutes, nebudavo kiaura diena. Daktare irgi paaiskino kad tempiasi ten viskas.
Mes po truputi atauginejam numesta po gimimo svori. Nors berniukai neidentiski, svorius priaugineja beveik vienodai, skiriasi tik 10gr. Pradejom kenguraut, tai vis pasibunam valanda kita kartu
vredna parašė:
Sveikos![]()
Lotos man budavo toks duriantis jausmas bamboj, bet jis trukdavo kelias minutes, n…
Vredna, kaip smagu girdeti tokias naujienas. O kiek mazuliukai dabar sveria? Ar dar ventiliuoja plauciuukus?
AVAK parašė:
Del Kauno girdejau ir skaciau, kad duoda 20 minimalaus prog.min. O kaip del Vilniaus? Uz viena 1500lt buvo, atrodo.
Visoj Lietuvoj už viena 1400lt būdavo. Jei neklystu. Tai už du bus 2800lt. Bent jau internetas taip rašo. O Kaunas tai čia tik jie šitaip palepina dvynukų ir daugiau vaikų mamytes
alima parašė:
ar yra mamyciu su neigiama kraujo grupe?kaip yra su antikuniu suleidimu,kuria nestumo savaite leidzia?
Mano neigiama. Suleido kai buvo lygiai 30 sav. Na išleidžiant į dekretą
laumute parašė:
Vredna, kaip smagu girdeti tokias naujienas. O kiek mazuliukai dabar sveria? Ar dar ventiliuoja plauciuukus?
pries pora dienu svere 910g. Ventiliacija pakeite i usiukus pries kelias dienas, dabar jau laukiu kada i kaukytes pakeis
Taip ir tipenam mazais zingsneliais i prieki
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai