yummy_mummy parašė:
Ir Airijoje ne koksNors gatvese tikrai nemazai bugaboo vienam ir dviem mazyliams
Kaip man sake - neuzmusami vezimukai
![]()
Va tai man tokio reikia - neuzmasamo
yummy_mummy parašė:
Ir Airijoje ne koksNors gatvese tikrai nemazai bugaboo vienam ir dviem mazyliams
Kaip man sake - neuzmusami vezimukai
![]()
Va tai man tokio reikia - neuzmasamo
majority parašė:
Va tai man tokio reikia - neuzmasamo![]()
Simonanana parašė:
Puse metų ieškojau, laukiau kol kas nors parduos, gero daikto greit atsikratyti niekas nenoribet sėkmės jums, tuose puslapiuose kur parašiau parasykit gal atsir…
9z.lt/veimliai-c216/parduodu-dvyni-veiml-tfk-twinner-twist-duo-mud-a4724.html
Jorike parašė:
9z.lt/veimliai-c216/parduodu-dvyni-veiml-tfk-twinner-twist-duo-mud-a4724.html
Na man jau nebereikia, bet jei neklystu tai čia nepadevetas.
Simonanana parašė:
Na man jau nebereikia, bet jei neklystu tai čia nepadevetas.![]()
koki Jus nusipirkot?
Jorike parašė:
koki Jus nusipirkot?
Nežinau firmos, dovana nuo tėčio, dar Norvegijoje kol kad
bet jei neklystu tai emmaljunga ar kaip ten vadinas
sveikos
tika as po apziuros, mano abu mazyliai nuostabiai davesi ir mojavo savo rankutemis.mazylis pasivijo didesnyji, abu beveik 9cm. vel vienas rode uzpakaliuka.
Daktare sake man tas tepimas rudas pasirode del zemos placentos. Vienas maziukas arti gimdos kaklelio. ir sake gydytoja gimda kyla 14-15 savaite ir kartu placenta tai tempia ir todel pasirode tepimas. kaklelis uzdaras. sake ilsetis ir jokiu tampymusi man. jokiu lankstymusi per daug ir ranku kilnojimo, bei sake atsargiai su masinos vaziavimu. nes pakratymas ir gali itakoti. tai gi vel as bileteni ir gyvensiu tyngines gyvenima:))) ant sirdies taip ramiau merginos man...
pamacius mazylius savo. beja, nusipirkau gerti magni,stirpinti gimdos kakleli.
kruopele parašė:
sveikos![]()
tika as po apziuros, mano abu mazyliai nuostabiai davesi ir mojavo savo rankutemis…
Nu va kokios puikios naujienos
yummy_mummy parašė:
Nu va kokios puikios naujienos![]()
taip, ramiau pamacius mazylius savo iskart man.
dabar tik poilsis ir ramybe, ir nuolat kalbejimas su pilveliu :)))
sake daktare ne pirma ir nepaskutine as,kuriai taip buna bedu su placenta kaip gimda kyla.
kazin kokia norma magnio nesciajai?
Google2 parašė:
vyresniu dvynuku mamytes galetu ikelti i foruma ikleti foto,ka parduoda isaugta is savo vaikuciu,Kiek ieskau forumu kas pardavineja butent dvynuku rubelius isaugtu…
Sveika, o jus ateikite i uzdara grupe Facebooke Dvynuku- trynuku spinta, ten galesite ir nusipirkti ir parduoti
siaip tai tikrai nera kur net ieskoti isaugtu dvynuku rubu, as irgi to pasigendu
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai