_Stella_ parašė:
Aa tris maitinimus amitinu mp tris misiniu. Misiniu vakarenir nakti. Misinio valgo 130. Mamos pieno maziau 120-110.
Tai duok daugiau. Nes pvz mano jei truksta verkia praso dar
_Stella_ parašė:
Aa tris maitinimus amitinu mp tris misiniu. Misiniu vakarenir nakti. Misinio valgo 130. Mamos pieno maziau 120-110.
Tai duok daugiau. Nes pvz mano jei truksta verkia praso dar
_Stella_ parašė:
As visada maitinau tik kas 3 val. O nakti kada patys atsikelia. Gal kazka praleidau svarbaus skaitydama,bet ar ne vargas maitint kas 2 ? Juk cia tik pavalge,atrugo...ir vel maitint. Nu truputi perdedu,bet vistiek....
Juk jiems augant intervalas turetu ilget...tai kada istempsit iku 4 val ? Juk cia poilsis ir mamai ir vaikui. Nors aisku,reikia ziuret ir vaiku poreikiu...
Mano vienas turbut temptu ilgiau bei 3 val jau,nes suvalgo apie 170 dazniausiai...ale brolis nevalgus,tai pritempineju ,kad valgytu kartu...
_Stella_ parašė:
Vyresniu leliuku mamos, patarkit.. gal man daznint vaiku valgyma? Db valgo dazniausiai kas 4h.. na bet jie taip rekia pries tuos valgymus, gal per ilgas tarpas? As …
maitinau kas 3 gi jie dar mazi....
_Stella_ parašė:
maitinkit kas 3 ir nelaukit kol verks... suejo 3 val ir duokit... nesakau kad minuciu tikslumu...kartais mano mergina pramiegodavo valgyma tai tada jai duodavau veliau, o brolis alkanas ir po siai dienai
duodavau net ir kas 2,5 val..veliau iprato abu valgyt kas 3 val... nakti pats atsikeldavo kas 3 val mazdaug... nepamenu mazi kiek gerdavo bet ilga laika gere po 120 ml nei daugiau nei maziau.... ir uztekdavo...
_Stella_ parašė:
Jūs nemažai suvalgot
iki 2 mėn vos 90 įveikdavo tad dieną būdavo ir tarpu kai kas pora val valgydavo. Naktį jau tos 3-4 kai atsikeldavo irgi patys
dabar 6 mėn 120 max mišinio ir daugiau neisiulysi
bet kai valgom jau košes tai irgi ok svoris auga puikiai. Broliui truputį geriau
visad sunku ką patarti visų vaikai skirtingi. Pirmą dukra po 180 valgydavo.stebėkit bandykit duoti daigiau
matysit ar vaikai turi saiką o gal išties alkani
AngelWings parašė:
Jūs nemažai suvalgotiki 2 mėn vos 90 įveikdavo tad dieną būdavo ir tarpu kai kas pora val valgydavo. Naktį jau tos 3-4 kai atsikeldavo irgi patys
dabar 6 mėn…
Jo as irgi cia kaip paskaiciau pagalvilojau jog maniskuai mazai valgo, bet mes ne vieni
mano dickis retai kada 150 iveikia siaip 120-130 ml. mazasis bunu laiminga kai 120 suvalgo. Bet svoriukai irgi gerai auga virs kilogramo per men priauga
Diena sunkiau 3 val istempia nevalge, bet nakti nebesikelia apie puse 11 pavalgo ir beatsikelia 6-7 ryto pavalgo ir vel iki 9 parpia
monikitaa parašė:
Jo as irgi cia kaip paskaiciau pagalvilojau jog maniskuai mazai valgo, bet mes ne vienimano dickis retai kada 150 iveikia siaip 120-130 ml. mazasis bunu laiming…
O mano vienas raito 170. Kitas dazniausiai 120..tai man panika,kad per mazai. 10d eisim svertis,idomu ar labai atitruko svoriai ju... irgi vis bandau galvoti,nu juk nevienodi vaikai ir ne robotai. Turbut cia bedos mano galvoj. Maziukas kokia sav po 100 iveikdavo,tai as jau pradedavau stresuot pries maitinima
Idol parašė:
O mano vienas raito 170. Kitas dazniausiai 120..tai man panika,kad per mazai. 10d eisim svertis,idomu ar labai atitruko svoriai ju... irgi vis bandau galvoti,nu juk…
Man lygiai taspts pergyvenu kad mazasis jau ir taip mazesnis o dar maziau valgo uz broli. Teisingai sakot kad ne robotai, o skirtingi vaikai. Mes siandien ejom svertis tai skirtumas jau kilogramas Lukas 6,700 o Benas 5,700 sveria. Bet gyditoja nuramino kad Benas normaliai to svorio priaugo, virs kilogramo, tiesiog Lukas I menesi po pora simtu gramu daugiau priauga ir tiek. Ugiais tik jie vienodai priauga abu po 60cm dabar
Ziuriu visom sunkumai su valgymu. Mano sunus 140-160. Dukryte visad 120-140. Bet jau kokia savaite ji valgo per viena karta 100,o buna ir 60. Tai as tuomet nelaukiu 3val ir duodu jai tam tarpe dar 60. Kad butu paros norma, nes jei valgys po 60 visad tai tikrai per mazai, o primaitinti nenoriu dar as tikrai.. mes neisim.svertis I poliklinika, baisu gripu ir virusu, tai sveremes namie, dukryte 5700 sunelis 6500. Jei jis augs tokiais tempais, tai nezn :)) o is ugio su sese vis skiriasi 1cm
Mano vyras is vis sako, du vaikai ir abu skirtingi, tai gal dukryte valgyt nori kas 4val. .. bet kaip maitint? Viena kas 3 kita kas 4? . Nakti sunus nesikelia, tik dukryte nes matyt isalksta nei brolis per visa diena privalges. Bet 6val ryte kelias brolis ir sese kartu jau.. ak ta musu princese :))
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai