whizia parašė:
Sveikos, laukiu LP po beveik 4m. skausmu.. tiesa, turiu du vaikucius. Bet kiek cia perskaiciau daznai ji vel atsikartoja... Kadangi noriu pasiruosti mitybos ir papi…
Sveika, neteko bandyti, bet lauksim atsiliepimu
Endometriozė yra klastinga ir pavojinga liga, galinti sukelti ne tik stiprius skausmus (ypač mėnesinių metu), bet ir lemti ilgalaikes komplikacijas. Skaityti
visą straipsnįwhizia parašė:
Sveikos, laukiu LP po beveik 4m. skausmu.. tiesa, turiu du vaikucius. Bet kiek cia perskaiciau daznai ji vel atsikartoja... Kadangi noriu pasiruosti mitybos ir papi…
Sveika, neteko bandyti, bet lauksim atsiliepimu
whizia parašė:
Sveiki.butu idomu suzinoti kokie atsiliepimai apie papilda?
InVi 9 parašė:
Sveikos. Ar ji gydoma tik kotraceptinėmis?
Suvaldoma su kontracepcija. Kitoms sunkiai atitaiko kokias vartoti, kad nebutu pašalinių poveikių.
Dar galima mityba prisižiūrėti, bet cia juodas darbas ir reikia daug pastangų ir valios.
Tyteeee parašė:
Sveiki,ar dėl šios ligos gali būti kad maudžia kairįjį šoną ? Maudžia ir pilvo apačią užeina,po lytinio akto pradėjo labai skaudėti pilvo apacia
Paa gydytoją kreipkitės jeigu turite tokių nusiskundimų, o ne į forumą. Mes ne gydytojos- tikrai nepasakysim kas Jums.
Simansy parašė:
Suvaldoma su kontracepcija. Kitoms sunkiai atitaiko kokias vartoti, kad nebutu pašalinių poveikių.
Na nereikia titanisku pastangų dėl maisto. Išimti reik daugiau uždegiminius produktus. Aš pakeiciau mityba ir rezultatai (dingę beprotiškai skausmai) man pasirodė jau po kelių men ir nebegrįžo.
Vaida555 parašė:
Na nereikia titanisku pastangų dėl maisto. Išimti reik daugiau uždegiminius produktus. Aš pakeiciau mityba ir rezultatai (dingę beprotiškai skausmai) man pasirodė j…
Kai visa vyvenima esi iprates valgyt ka valgei. Ir staiga atsisakoma, tikrai ne kiekvienam yra easy. Plius pats organizmas nesupranta kas vyksta.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai