klydau parašė:
manau, kad maitinimas krutimi, kiekvienai mamai sukelia skirtingus jausmus. pazistu ne viena, kuriai tai tiesiog viena is pareigu, kaip maudyti, keisti pampersa, ki…
Pritariu ir net labai
klydau parašė:
manau, kad maitinimas krutimi, kiekvienai mamai sukelia skirtingus jausmus. pazistu ne viena, kuriai tai tiesiog viena is pareigu, kaip maudyti, keisti pampersa, ki…
Pritariu ir net labai
Taip,ir sudejom epitetus: pereksles ir misinukines. Vitkausko sindromas ir "geda zindyti" sindromas. Ir dar 100 tokiu.
jolitti parašė:
tai reiskia Jus ir leidziat kad Jus vadintu "perekslem ir iskrypelem " :))) ir turbut pati galvojat kad ir kitas galima taip vadint, juk ir kas cia tokio :))))???? …
jolitti parašė:
Paskaiciau, pasisakysiu negaliu susilaikyt![]()
Kaip cia Jus vadina " Vitkausko sektantes" Jus esat tikrai ziaurios moterys, kaip…
jus per jautriai breaguojat, man atrodo jus cia norit ikast kazkam... man juokinga kaip nesistengusios maitint MP bando irodineti savo tiesas, kad jos teisiausios, o mes blogiausios
jums is vis patarciau nesivelt i diskusijas, nes jusu vaikeliui tikrai viskas persiduoda... ar verta cia diskutuot neisemiama tema ir kenkt ir sau ir vaikiukui?
juoduke. parašė:
jus per jautriai breaguojat, man atrodo jus cia norit ikast kazkam... man juokinga kaip nesistengusios maitint MP bando irodineti savo tiesas, kad jos teisiausios,…
is kur Jus paemet kad as nesistengiaus maitinti? Dar ir kaip stengiausi ir tai man labai sekmingai pavyko:))))
Tai kad diskutuoju nei man nei mano vaikui nekenkia
aciu uz rupesti
Esat neteisi kad noriu kazkam ikast....
kaip tik suprantu ir viena ir kita puse
galiu pasidziaugt tik su tom kurios ilgai maitina, ir toa kurios maitino ne taip ilgai, bet augina super vaikus ir yra supermamos
tik nesuprantu to kam pirsti savo nuomone irodyneti tiesa ir negraziai kalbeti apie kitas mamas
erliasa parašė:
medike sake nuo maisto, bet jau nieko tokio nevalgau, o jis vis vien lengvai pabertas, tai as ir manau kad gali but hormoninis
Hormoninis issiskiria spuogeliais baltom virsunelem, kurie daugiausiai ant veido buna. Nuo maisto buna paberta aplink burnyte, pilvukas kartais ir dazniausiai uzpakaliukas (parausta labai ar net pasunta). Jei kazko nevalget 2 savaites ir situacija nesikeicia , galit valgyt ir vel, kam kankintis jei nuo to niekam ne geriau
jolitti parašė:
is kur Jus paemet kad as nesistengiaus maitinti? Dar ir kaip stengiausi ir tai man labai sekmingai pavyko:))))
atsiprasau, bet jusu komentaruose tikrai atrodo mazoka ziniu apie visa zindyma... vadinate mus sektantemis ar cia nenoras izeist?
visi jusu klaustukai sauktukai kituose komentaruose rodo, tai,kad jus nepatenkinta. As siulyciau palikti sia tema ne del saves o del maziuko kuris jusu pilvukyje
jolitti parašė:
as apie kitas mamas nieko negraziai nesneku, baikit prisigalvot, jus labai jautriai reguojate...
jolitti parašė:
Man buvo lygiai tas patspienas pas mane ne upeliais tekejo kaip pas kitas
tiesa su vaiku lovoje praleidau menesi....ir pasiekiau savo
buvo sunku....suprantu …
taip o jus niekada nepripazinsit,kad kazka daret negerai, jum svarbu kaip sakoma palot
atsiprasau uz toki issireiskima, bet taip atrodo
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai