lauraduovis parašė:
Pas Putiną mane![]()
Ant kryžiaus
lauraduovis parašė:
Pas Putiną mane![]()
Ant kryžiaus
kabinetuke parašė:
Ant kryžiaus![]()
Sudegint ant lauzo
varzgalyte parašė:
Mokiausi privačioje mokykloje už univera taip pat mokėjau pati, gydžiausi ir gydausi tik privačiose klinikose tai ką tada mano atvėju pasakytumėte ?![]()
atleiskite man kaimietei... gyvenu mazame miestelyje (didmiescio tvarkos tikrai nezinau), bet taip pat esu prisirasiusi privacioje klinikoje, ir uz joki gydyma as nemoku, o moka ligoniu kasa? o ka tu veiki kad tau reikia moket uz gydyma? mano miestelyje uz gydyma moka tik bedarbiai neregistruoti birzoje.
nerin-gele parašė:
atleiskite man kaimietei... gyvenu mazame miestelyje (didmiescio tvarkos tikrai nezinau), bet taip pat esu prisirasiusi privacioje klinikoje, ir uz joki gydyma as n…
As irgi privacioj gydaus, per 7metus mokejau uz viena ginekologo konsultacija be siuntimo ir dantistes paslaugas
viska kompensuola ligoniu kasos, moka tik neregistruoti ir jei uzsimanei seip sau tarkim tyrimu pasidaryt arba patekt pas daktara dabar o ne tada kai talonas yra
nerin-gele parašė:
atleiskite man kaimietei... gyvenu mazame miestelyje (didmiescio tvarkos tikrai nezinau), bet taip pat esu prisirasiusi privacioje klinikoje, ir uz joki gydyma as n…
Tokie ten mano ir vaikščiojimai į tą kliniką
už konsultacijas nemoku, bet jei kokie tyrimai tai tada mokėt reik
gal jūsų klinika pusiau privati, t.y.pasirašiusi sutartį su ligonių kasom, tada taip - ką poliklinikoj tą ir privačioj klinikoj gaunate nemokamai
Juditel3 parašė:
As irgi privacioj gydaus, per 7metus mokejau uz viena ginekologo konsultacija be siuntimo ir dantistes paslaugasviska kompensuola ligoniu kasos, moka tik neregi…
Tai cia seimos gydytoja ir tiek
bet yra darbovieciu,kur moka sveikatos draudima toki,kad gali sau nemokamai vaiksciot i Baltijos Amerikos Klinika
evagel parašė:
Tai cia seimos gydytoja ir tiekbet yra darbovieciu,kur moka sveikatos draudima toki,kad gali sau nemokamai vaiksciot i Baltijos Amerikos Klinika
![]()
aaa... supratau...
pas mus per mazam miestely man regis nera tokio "navaroto"
nerin-gele parašė:
aaa... supratau...pas mus per mazam miestely man regis nera tokio "navaroto"
![]()
Cia ne nuo miesto ar miestelio priklauso
cia jau priklauso koks sveikatos draudimas
bet is esmes,tai koks skortumas kur zmogus eina gydytis?
evagel parašė:
Tai cia seimos gydytoja ir tiekbet yra darbovieciu,kur moka sveikatos draudima toki,kad gali sau nemokamai vaiksciot i Baltijos Amerikos Klinika
![]()
Nice
as noreciau kad Lietuvoj butu kaip per filmus rodo, kai darboviete skiria dantu gydymo draudima koki tai
buciau laiminga
Juditel3 parašė:
Niceas noreciau kad Lietuvoj butu kaip per filmus rodo, kai darboviete skiria dantu gydymo draudima koki tai
buciau laiminga
![]()
tai yra ir pas mus... ten reikia tik uz darba ar tik uz priemones moketi (tiksliai nezinau kaip) nors pati einu i privatu kabineta. kai pati uz dantuko taisyma sau moku apie 100lt tai kazkaip man normalu ir bedu neieskau, bet kai vaikui uz skylutes remonta paeme 80lt tai kazkaip man brangoka pasirode... kokie ten pas juos dar dantukai?
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai